Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 21:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Εντυπωσιακό φεστιβάλ στην Καμπέρα. Στιγμιότυπο από το Floriade NightFest 2016 που ξεκίνησε στην Καμπέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.
EPA / LUKAS COCH

Στιγμιότυπο από το Floriade NightFest 2016 που ξεκίνησε στην Καμπέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Τα χρώματα της φύσης. Δρόμος χωρίζει μια λίμνη η οποία έχει διαφορετικά χρώματα λόγω της άλγης, στο Yuncheng της επαρχίας Σάνζι, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Δρόμος χωρίζει μια λίμνη η οποία έχει διαφορετικά χρώματα λόγω της άλγης, στο Yuncheng της επαρχίας Σάνζι, στην Κίνα.

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από την κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 του σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
EPA / ETIENNE LAURENT

Στιγμιότυπο από την κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 του σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Το πάντα Yang Yang κοιμάται αγκαλιά με τα μωρά της στον ζωολογικό κήπο της Βιέννης, στην Αυστρία.
REUTERS / HANDOUT

Το πάντα Yang Yang κοιμάται αγκαλιά με τα μωρά της στον ζωολογικό κήπο της Βιέννης, στην Αυστρία.

Προετοιμασίες για το Ναβαράτρι . Μια γυναίκα διακοσμεί στάμνες εν αναμονή του φεστιβάλ Ναβαράτρι στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / AMIT DAVE

Μια γυναίκα διακοσμεί στάμνες εν αναμονή του φεστιβάλ Ναβαράτρι στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Διαμαρτυρία μελών ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενων του Mega έξω από τη Βουλή. Διαμαρτυρία από μέλη της ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενους στο Mega Channel έξω απο τη Βουλή, στην Αθήνα, στις 28 Σεπτεμβρίου, 2016.
SOOC / Alexandros Michailidis

Διαμαρτυρία από μέλη της ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενους στο Mega Channel έξω απο τη Βουλή, στην Αθήνα, στις 28 Σεπτεμβρίου, 2016.

Φλαμίνγκο στον υδροβιότοπο Ναυπλίου - Νέας Κίου. Ενήλικα φοινικόπτερα στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. Το σμήνος από τα πανέμορφα φλαμίνγκο έφτασαν στο ξεχωριστό υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου για να ξεκουραστούν από το μακρύ ταξίδι της δεύτερης μεταναστευτικής περιόδου από δυτικά προς ανατολικά με προορισμό την αραβική χερσόνησο, περσικό κόλπο και Ινδίες. Ξεχωρίζουν για το ροζ χρώμα τους αλλά και την ψιλόλιγνη σιλουέτα τους, που φτάνει τα 1,30μ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ενήλικα φοινικόπτερα στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. Το σμήνος από τα πανέμορφα φλαμίνγκο έφτασαν στο ξεχωριστό υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου για να ξεκουραστούν από το μακρύ ταξίδι της δεύτερης μεταναστευτικής περιόδου από δυτικά προς ανατολικά με προορισμό την αραβική χερσόνησο, περσικό κόλπο και Ινδίες. Ξεχωρίζουν για το ροζ χρώμα τους αλλά και την ψιλόλιγνη σιλουέτα τους, που φτάνει τα 1,30μ.

Παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Τζον Γκαλιάνο. Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας για τη νέα κολεξιόν του Βρετανού σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο, στο Παρίσι.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας για τη νέα κολεξιόν του Βρετανού σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο, στο Παρίσι.

Η άγρια φύση της Νικαράγουα. Τζάγκουαρ στον ζωολογικό κήπο της Μανάγουα, στη Νικαράγουα.
EPA / JORGE TORRES

Τζάγκουαρ στον ζωολογικό κήπο της Μανάγουα, στη Νικαράγουα.

Συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή για την Παιδεία.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή για την Παιδεία.

Χορευτικό σόου στο Βερολίνο. Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του χορευτικού σόου «THE ONE Grand Show» στο Friedrichstadt-Palast του Βερολίνου.
EPA / BRITTA PEDERSEN

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του χορευτικού σόου «THE ONE Grand Show» στο Friedrichstadt-Palast του Βερολίνου.

Τρίδυμα λευκά λιονταράκια στη Γερμανία. Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πάρκο άγριας ζωής Serengeti στο Hodenhagen της Γερμανίας, στην οποία απεικονίζονται τρία νεογέννητα λευκά λιονταράκια μαζί με τη μητέρα τους. Τα τρίδυμα λιονταράκια γεννήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου.
EPA / ASTA KNOTH/SERENGETI PARK / HANDOUT

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πάρκο άγριας ζωής Serengeti στο Hodenhagen της Γερμανίας, στην οποία απεικονίζονται τρία νεογέννητα λευκά λιονταράκια μαζί με τη μητέρα τους. Τα τρίδυμα λιονταράκια γεννήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου.