Multimedia

Τηλεοπτικές άδειες: Σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 12:18

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία έφθασαν στο κτήριο της ΓΓΕΕ στην Καλλιθέα. Τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του κτηρίου είναι αυστηρά, ενώ ουδείς διερχόμενος μπορεί να σταθμεύσει σε κοντινή ακτίνα.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Nikos Libertas / Nikos Libertas

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Τηλεοπτικές άδειες - Διαδικασία δημοπρασίας - Μέτρα ασφάλειας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών . Άντρες ασφαλείας κουβαλούν στρώματα ύπνου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της δημοπράτησης και διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία έφεραν μαζί τους αποσκευές, καθώς η διαδικασία αναμένεται να τραβήξει σε χρονική διάρκεια και η διανυκτέρευση στα γραφεία της ΓΓΕΕ θεωρείται δεδομένη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Άντρες ασφαλείας κουβαλούν στρώματα ύπνου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της δημοπράτησης και διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία έφεραν μαζί τους αποσκευές, καθώς η διαδικασία αναμένεται να τραβήξει σε χρονική διάρκεια και η διανυκτέρευση στα γραφεία της ΓΓΕΕ θεωρείται δεδομένη.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Εκπρόσωποι επιχειρηματιών και μέλη της επιτροπής για την διαδικασία της δημοπράτησης και διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών, προσέρχονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Εκπρόσωποι επιχειρηματιών και μέλη της επιτροπής για την διαδικασία της δημοπράτησης και διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών, προσέρχονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Αυτοπροσώπως προσήλθε στα γραφεία της ΓΓΕΕ ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αυτοπροσώπως προσήλθε στα γραφεία της ΓΓΕΕ ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του κτηρίου είναι αυστηρά, ενώ ουδείς διερχόμενος μπορεί να σταθμεύσει σε κοντινή ακτίνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του κτηρίου είναι αυστηρά, ενώ ουδείς διερχόμενος μπορεί να σταθμεύσει σε κοντινή ακτίνα.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού (δεξιά), προσέρχεται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού (δεξιά), προσέρχεται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Αυτοπροσώπως προσήλθε στα γραφεία της ΓΓΕΕ ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αυτοπροσώπως προσήλθε στα γραφεία της ΓΓΕΕ ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν σε συγκεκριμένους χώρους και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία.
ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν σε συγκεκριμένους χώρους και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Σημειώνεται ότι οι προσφορές στη δημοπρασία είναι δεσμευτικές καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο θα λειτουργήσει υπέρ της μεγιστοποίησης του τιμήματος που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο.
ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σημειώνεται ότι οι προσφορές στη δημοπρασία είναι δεσμευτικές καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο θα λειτουργήσει υπέρ της μεγιστοποίησης του τιμήματος που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία έφεραν μαζί τους αποσκευές, καθώς η διαδικασία αναμένεται να τραβήξει σε χρονική διάρκεια και η διανυκτέρευση στα γραφεία της ΓΓΕΕ θεωρείται δεδομένη.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία έφεραν μαζί τους αποσκευές, καθώς η διαδικασία αναμένεται να τραβήξει σε χρονική διάρκεια και η διανυκτέρευση στα γραφεία της ΓΓΕΕ θεωρείται δεδομένη.

Διαδικασία δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών.
Nikos Libertas / Nikos Libertas