Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 20:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.

Ουράνιο τόξο στην Αβάνα . Ουράνιο τόξο δεσπόζει στον ουρανό της Αβάνας.
REUTERS / ENRIQUE DE LA OSA

Ουράνιο τόξο δεσπόζει στον ουρανό της Αβάνας.

Το παιχνίδι δυσκολίες δεν κοιτά. Παιδιά αψηφούν τον άσχημο καιρό και παίζουν σε πλημμυρισμένο δρόμο του Μινσκ, στη Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Παιδιά αψηφούν τον άσχημο καιρό και παίζουν σε πλημμυρισμένο δρόμο του Μινσκ, στη Λευκορωσία.

Ιαπωνία: Χάρτινα φανάρια στη μνήμη των νεκρών. Χιλιάδες χάρτινα φανάρια στήθηκαν στον περίβολο του ναού Γιασουκούμι στο Τόκυο, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μιτάμα, για να τιμήσουν τη μνήμη των 2,4 εκατομμυρίων νεκρών της χώρας κατά τη διάρκεια του Β
REUTERS / ISSEI KATO

Χιλιάδες χάρτινα φανάρια στήθηκαν στον περίβολο του ναού Γιασουκούμι στο Τόκυο, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μιτάμα, για να τιμήσουν τη μνήμη των 2,4 εκατομμυρίων νεκρών της χώρας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρωθυπουργός της Βρετανίας η Τερέζα Μέι. Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τερέζα Μέι και τη διόρισε Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν λίγη ώρα είχε κάνει δεκτή πριν από λίγο την παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον.
REUTERS / POOL/Dominic Lipinski

Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τερέζα Μέι και τη διόρισε Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν λίγη ώρα είχε κάνει δεκτή πριν από λίγο την παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον.

Παραμένει στη Ντάουνινγκ Στριτ ο Λάρι . Ο Λάρι ο γάτος κάνει τη βόλτα του στην Ντάουνινγκ Στριτ. Όπως ανακοινώθηκε χθες ο Λάρι θα παραμείνει στην πρωθυπουργική κατοικία μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Κάμερον. Η Τερέζα Μέι θα διαδεχθεί τον κ. Κάμερον εντός της ημέρας, αφού θα διορισθεί πρωθυπουργός από τη βασίλισσα Ελισάβετ.
EPA / SEAN DEMPSEY

Ο Λάρι ο γάτος κάνει τη βόλτα του στην Ντάουνινγκ Στριτ. Όπως ανακοινώθηκε χθες ο Λάρι θα παραμείνει στην πρωθυπουργική κατοικία μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Κάμερον. Η Τερέζα Μέι θα διαδεχθεί τον κ. Κάμερον εντός της ημέρας, αφού θα διορισθεί πρωθυπουργός από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Λέσβος: Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων προσφύγων. Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης προς εντοπισμό αγνοουμένων προσφύγων-μεταναστών λαμβάνει χώρα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τις πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Λέσβου. Συγκεκριμένα, πολυεστερική μηχανοκίνητη λέμβος, στην οποία επέβαινε ικανός αριθμός αλλοδαπών, βυθίστηκε στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα. Οι αρμόδιες Υπηρεσίες δεν έλαβαν κανένα σήμα κινδύνου και ενεργοποιήθηκαν μετά τον εντοπισμό ανθρώπων στη θάλασσα.
INTIME NEWS / ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης προς εντοπισμό αγνοουμένων προσφύγων-μεταναστών λαμβάνει χώρα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τις πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Λέσβου. Συγκεκριμένα, πολυεστερική μηχανοκίνητη λέμβος, στην οποία επέβαινε ικανός αριθμός αλλοδαπών, βυθίστηκε στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα. Οι αρμόδιες Υπηρεσίες δεν έλαβαν κανένα σήμα κινδύνου και ενεργοποιήθηκαν μετά τον εντοπισμό ανθρώπων στη θάλασσα.

Βαρκελώνη: Έκθεση αφιερωμένη στον Ραμόν Λιουλ. Στιγμιότυπο από έκθεση αφιερωμένη στο έργο του συγγραφέα και φιλοσόφου του Μεσαίωνα, Ραμόν Λιουλ, η οποία παρουσιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Βαρκελώνης.
EPA / TONI ALBIR

Στιγμιότυπο από έκθεση αφιερωμένη στο έργο του συγγραφέα και φιλοσόφου του Μεσαίωνα, Ραμόν Λιουλ, η οποία παρουσιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Βαρκελώνης.

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από το Ναύπλιο. Λουόμενοι κάνουν γυμναστική στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Λουόμενοι κάνουν γυμναστική στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.

Σόου των Σαολίν στη Σιγκαπούρη . Μοναχός Σαολίν σε στιγμιότυπο από την γενική πρόβα παράστασης που θα παρουσιάζεται μέχρι το τέλος του μήνα στη Σιγκαπούρη. 
EPA / WALLACE WOON

Μοναχός Σαολίν σε στιγμιότυπο από την γενική πρόβα παράστασης που θα παρουσιάζεται μέχρι το τέλος του μήνα στη Σιγκαπούρη. 

Πτήση πάνω από τις πυραμίδες της Γκίζας. Το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2 πετά πάνω από τις πυραμίδες της Γκίζας, στην Αίγυπτο.
REUTERS / HANDOUT

Το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2 πετά πάνω από τις πυραμίδες της Γκίζας, στην Αίγυπτο.

Η μαγεία του βυθού. Ελεύθερες καταδύσεις στα νερά του Αιγαίου.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ελεύθερες καταδύσεις στα νερά του Αιγαίου.

Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό στη Σεούλ. Μαθήτριες νηπιαγωγείου σε στιγμιότυπο από άσκηση ετοιμότητας για σεισμό, στη Σεούλ.
EPA / YONHAP

Μαθήτριες νηπιαγωγείου σε στιγμιότυπο από άσκηση ετοιμότητας για σεισμό, στη Σεούλ.

Ηλιοβασίλεμα στο Βερολίνο. Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφία τον ουρανό, καθώς ο ήλιος δύει στο Βερολίνο.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφία τον ουρανό, καθώς ο ήλιος δύει στο Βερολίνο.