Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 20:23

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ. Στιγμιότυπο από εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, όπου πολίτες προσέρχονται για να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, όπου πολίτες προσέρχονται για να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατολίσθηση στο Σενζέν της Κίνας. Πυροσβέστες ψάχνουν για επιζώντες της μεγάλης κατολίσθησης που χτύπησε βιομηχανικό πάρκο στο Σενζέν της νότιας Κίνας. Είκοσι δύο κτίρια καλύφθηκαν εντελώς και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ πάνω από 20 παραμένουν αγνοούμενοι.
REUTERS / TYRONE SIU

Πυροσβέστες ψάχνουν για επιζώντες της μεγάλης κατολίσθησης που χτύπησε βιομηχανικό πάρκο στο Σενζέν της νότιας Κίνας. Είκοσι δύο κτίρια καλύφθηκαν εντελώς και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ πάνω από 20 παραμένουν αγνοούμενοι.

Περίπατος στο βουνό. Μια γυναίκα περπατά στην πλαγιά ενός βουνού στη περιοχή Ζένικα, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
REUTERS / DADO RUVIC

Μια γυναίκα περπατά στην πλαγιά ενός βουνού στη περιοχή Ζένικα, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Ανατολή ηλίου στη Γερμανία. Ο ήλιος ανατέλλει στο Jacobsdorf της Γερμανίας.
EPA / PATRICK PLEUL

Ο ήλιος ανατέλλει στο Jacobsdorf της Γερμανίας.

Στιγμές χαλάρωσης στον ζωολογικό κήπο της Πράγας. Η Τζίνι, ένα θηλυκό Ασιατικό λιοντάρι χασμουριέται στον ζωολογικό κήπο της Πράγας.
REUTERS / DAVID W CERNY

Η Τζίνι, ένα θηλυκό Ασιατικό λιοντάρι χασμουριέται στον ζωολογικό κήπο της Πράγας.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ισπανοί . Στιγμιότυπο από εκλογικό κέντρο της Ισπανίας, όπου διεξάγονται βουλευτικές εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων εμφανίζεται για πρώτη φορά αβέβαιο. Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 09:00 τοπική ώρα (10:00 ώρα Ελλάδας) και θα υποδεχθούν τους ψηφοφόρους – 36,5 εκατομμύρια περιλαμβανομένων και των κατοίκων εξωτερικού – μέχρι τις 20:00 (21:00 ώρα Ελλάδας) σε μια ψηφοφορία όπου το Λαϊκό Κόμμα (PP), το οποίο βρίσκεται στην εξουσία από το 2011, μπορεί να χάσει την απόλυτη πλειοψηφία, ενδεχομένως και την εξουσία.
EPA / VILLAR LOPEZ

Στιγμιότυπο από εκλογικό κέντρο της Ισπανίας, όπου διεξάγονται βουλευτικές εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων εμφανίζεται για πρώτη φορά αβέβαιο. Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 09:00 τοπική ώρα (10:00 ώρα Ελλάδας) και θα υποδεχθούν τους ψηφοφόρους – 36,5 εκατομμύρια περιλαμβανομένων και των κατοίκων εξωτερικού – μέχρι τις 20:00 (21:00 ώρα Ελλάδας) σε μια ψηφοφορία όπου το Λαϊκό Κόμμα (PP), το οποίο βρίσκεται στην εξουσία από το 2011, μπορεί να χάσει την απόλυτη πλειοψηφία, ενδεχομένως και την εξουσία.

Κόκκινος συναγερμός στο Πεκίνο από την αιθαλομίχλη. Μοντέλα βαμμένα σε γκρι αποχρώσεις φωτογραφίζονται καθώς λαμβάνουν μέρος στο έργο τέχνης «Dongji» του Κινέζου καλλιτέχνη Liu Bolin. Το συγκεκριμένο έργο τέχνης επιχειρεί να περάσει ένα μήνυμα σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς τo Πεκίνο σήμανε για δεύτερη φορά στην ιστορία του «κόκκινο συναγερμό» για σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μοντέλα βαμμένα σε γκρι αποχρώσεις φωτογραφίζονται καθώς λαμβάνουν μέρος στο έργο τέχνης «Dongji» του Κινέζου καλλιτέχνη Liu Bolin. Το συγκεκριμένο έργο τέχνης επιχειρεί να περάσει ένα μήνυμα σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς τo Πεκίνο σήμανε για δεύτερη φορά στην ιστορία του «κόκκινο συναγερμό» για σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση.

«Μις Κόσμος 2015». Η Ισπανίδα Μιρέια Λαλαγγούνα Ρόγιο είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου για φέτος, καθώς κέρδισε τον τίτλο «Μις Κόσμος 2015» που διεξήχθη στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Η Ισπανίδα Μιρέια Λαλαγγούνα Ρόγιο είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου για φέτος, καθώς κέρδισε τον τίτλο «Μις Κόσμος 2015» που διεξήχθη στην Κίνα.

Κορυφαία ομάδα στον κόσμο η Μπαρτσελόνα. Για 3η φορά στην ιστορία της η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων. Στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, οι «μπλαουγκράνα» επιβλήθηκε με 3-0 της Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) και αναδείχθηκαν κορυφαία ομάδα του κόσμου.
REUTERS / Thomas Peter

Για 3η φορά στην ιστορία της η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων. Στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, οι «μπλαουγκράνα» επιβλήθηκε με 3-0 της Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) και αναδείχθηκαν κορυφαία ομάδα του κόσμου.

Μια αιωνόβια ελιά δίπλα στον «Δρομέα». Μια ελιά 1500 ετών μεταφυτεύθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Ελαιώνα Αιγιαλείας, δίπλα στο γλυπτό του Δρομέα, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Η μεταφύτευση της υπεραιωνόβιας ελιάς, η οποία προέρχεται από κτήμα που απαλλοτριώθηκε για την κατασκευή του νέου Σιδηροδρομικού Δικτύου στο τμήμα Κιάτο –Πάτρα, πραγματοποιήθηκε από την «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Μια ελιά 1500 ετών μεταφυτεύθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Ελαιώνα Αιγιαλείας, δίπλα στο γλυπτό του Δρομέα, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Η μεταφύτευση της υπεραιωνόβιας ελιάς, η οποία προέρχεται από κτήμα που απαλλοτριώθηκε για την κατασκευή του νέου Σιδηροδρομικού Δικτύου στο τμήμα Κιάτο –Πάτρα, πραγματοποιήθηκε από την «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

Πρωινή ομίχλη στη λίμνη της Γενεύης. Ένα σπίτι φαίνεται ανάμεσα στη ομίχλη που έχει καλύψει τη λίμνη της Γενεύης, στις 20 Δεκεμβρίου 2015.
EPA / LAURENT GILLIERON

Ένα σπίτι φαίνεται ανάμεσα στη ομίχλη που έχει καλύψει τη λίμνη της Γενεύης, στις 20 Δεκεμβρίου 2015.