Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Ένας εργάτης σουρώνει χυλό σόγιας, βρασμένο σε καυτό νερό, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί σ’ ένα παραδοσιακό εργοστάσιο τόφου στο Ντεπόκ της Ινδονησίας. Το τόφου αποτελεί βασικό υλικό της διατροφής για πολλές οικογένειες στην Ινδονησία, καθώς είναι υγιεινό, φθηνό και βρίσκεται εύκολα σε όλη την χώρα. Οι επιχειρηματίες του κλάδου στη χώρα αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, λόγω της υποχώρησης της ρουπίας έναντι του δολαρίου και της ανόδου των τιμών των εισαγόμενων σπόρων σόγιας στη διεθνή αγορά, αναγκάζοντάς τους να μειώσουν την παραγωγή τους και να απολύσουν προσωπικό.