Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Σαφάρι σοκολάτας στην πιο «αμαρτωλή» εποχή. Πάσχα και πειρασμοί, γευστικοί σεισμοί, νέοι συνδυασμοί. Ιδιαίτερη αγάπη στην «τροφή των θεών» δείχνουν οι Ευρωπαίοι, με τις χώρες της Ε.Ε. να παράγουν συνολικά τέσσερα εκατ. τόνους το 2017, αξίας 18,3 εκατ. ευρώ. Πρωταθλήτρια παραγωγής είναι η συνήθης ύποπτη στις επιδόσεις Γερμανία, με 1,3 εκατ. τόνους ή 32% της συνολικής παραγωγής της Ε.Ε. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία (0,7 εκατ. τόνους σοκολάτας), ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται η Γαλλία και η Ολλανδία (από 0,4 εκατ. τόνους ή 9%).