Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Είστε σίγουροι ότι τα ψάρια που τρώτε στα εστιατόρια είναι αυτά που πληρώσατε; Η διεθνής ΜΚΟ Oceana διεξήγαγε επιστημονικούς ελέγχους σε 280 δείγματα 150 εστιατορίων στις Βρυξέλλες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Σύμφωνα με ελέγχους DNA το 95% του ακριβού ερυθρού τόνου ήταν στην πραγματικότητα φθηνότερο είδος τροπικού τόνου.