Video

Τα αγνά υλικά βραβεύονται με τρία αστέρια Michelin

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 16:55

Ο σεφ Gert De Mangeleer βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα από τα πιάτα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της κουζίνας του. Για να δειπνήσει κανείς στο εστιατόριο Hertog Jan, το οποίο πρόσφατα έλαβε το τρίτο αστέρι Michelin, θα πρέπει να κάνει κράτηση τουλάχιστον 6 μήνες πριν. Το μυστικό της επιτυχίας είναι τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς οι ιδιοκτήτες καλλιεργούν μόνοι τους τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται στα πιάτα.


REUTERS