Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Ο σεφ Gert De Mangeleer βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα από τα πιάτα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της κουζίνας του. Για να δειπνήσει κανείς στο εστιατόριο Hertog Jan, το οποίο πρόσφατα έλαβε το τρίτο αστέρι Michelin, θα πρέπει να κάνει κράτηση τουλάχιστον 6 μήνες πριν. Το μυστικό της επιτυχίας είναι τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς οι ιδιοκτήτες καλλιεργούν μόνοι τους τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται στα πιάτα.