Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο παρουσιάστηκε το πρώτο μπιφτέκι με κρέας «in vitro». Πρόκειται για ένα μπιφτέκι με βάση μυϊκό ιστό μόσχου που δημιουργείται σε εργαστήριο. Το μπιφτέκι εργαστηρίου δημιουργήθηκε από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ στην Ολλανδία με επικεφαλής τον καθηγητή Μαρκ Ποστ, ως λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης τροφής