Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Αγρότες μαζεύουν με παραδοσιακό τρόπο ελιές σε χωράφι στην Κόρινθο. Στην περιοχή οι αγρότες συλλέγουν τις ελιές με τον παραδοσιακό τρόπο, «το μανάκι». Η συλλογή και η έκθλιψη του ελαιοκάρπου γίνεται πριν από το στάδιο της πλήρους ωρίμανσής του και όταν ο καρπός είναι ακόμα άγουρος. Το αγουρέλαιο που παράγεται θεωρείται διατροφικά και βιολογικά ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο ελαιόλαδο, χάρη στα αντιοξειδωτικά στοιχεία και τις βιταμίνες του, αλλά και τη μοναδική του γεύση.