Το πολιτικό σύστημα μετρά κέρδη και ζημιές

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 18:00
Updated:26/05/2014 00:53
ΝΕΡΙΤ

«Ο λαός με την ψήφο του έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποτιμώντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει ότι η κυβέρνηση «έλαβε το μήνυμα» και συνεχίζει, διορθώνοντας τις αδικίες και επιταχύνοντας τη διαδικασία οικονομικής ανάκαμψης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση στερείται πλέον νομιμοποίησης και πως επιβάλλεται η προσφυγή στις κάλπες «το συντομότερο δυνατό». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι το ποσοστό της Ελιάς «διέψευσε τις επιθυμίες των αντιπάλων» και πως «απορρίφθηκε ο εκβιασμός του κ. Τσίπρα. Για «πολιτικό άθλο» του πρωτοεμφανιζόμενου Ποταμιού έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης. «Τα ποσοστά που λάβαμε δεν μας ικανοποιούν», επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. «Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τη ΔΗΜΑΡ», αναγνώρισε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης. Μεγάλος προβληματισμός για τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε η Χρυσή Αυγή. Δείτε πώς σημειώθηκαν και καταγράφηκαν από το naftemporiki.gr, λεπτό προς λεπτό, όλες οι πολιτικές εξελίξεις. Επιμέλεια: Μαρία Συνοδινού, Νάνσυ Παυλοπούλου, Βασίλης Κωστούλας, Δημοσθένης Γκαβέας, Μάκης Συνοδινός

00:53Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γιώργος Κύρτσος, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, στη ΝΕΡΙΤ: Οι ευρωεκλογές στέλνουν μηνύματα, αλλά δεν ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Το πολιτικό μήνυμα σε Ευρώπη και Ελλάδα είναι στην ουσία η ακροδεξιά διολίσθηση. Θα έλεγα στον κ. Τσίπρα ότι το ζήτημα δεν είναι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

00:49Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

00:46Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, θα συνεδριάσουν αύριο, Δευτέρα 26 Μαΐου, στις 2.00 μ.μ, το Πολιτικό Συμβούλιο και η Γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος.

00:38Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πάνος Καμμένος από τα γραφεία των ΑΝΕΛ: Η αποδοκιμασία της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Είναι σημαντικό ότι οι ΑΝΕΛ θα έχουν πλέον τον δικό τους ευρωβουλευτή. Τα ποσοστά δεν μας ικανοποιούν. Αλλά είναι προφανής ο πόλεμος που δεχθήκαμε. Μόλις 52.000 ευρώ για την προεκλογική εκστρατεία. Αποκλεισμός απ’ όλα τα κανάλια. Παρ’ όλα αυτά δώσαμε έναν σκληρό αγώνα και τα καταφέραμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κατάτμηση του πατριωτικού κινήματος. Καλούμε το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, των κινημάτων της πλατείας να έρθουν κοντά μας και να διευρύνουμε το μέτωπο. Χρειάζεται ένα μεγάλο συνέδριο για τη διαμόρφωση εκείνου του πολιτικού φορέα που θα αποτελέσει τη δημοκρατική δύναμη που θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς.

00:32Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών 

anexartitoiellines
00:32Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Για πολιτικό άθλο έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στα ευνοϊκά αποτελέσματα για το κόμμα του.

Μας ψήφισαν άνθρωποι για τις αρχές μας και καταφέραμε τα αδύνατα είπε. «Αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να τα αλλάξουμε όλα χωρίς όμως να καταστρέψουμε τη χώρα» τόνισε.

ΝΕΡΙΤ
00:23Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δημ.Κουτσούμπας από τον Περισσό: Θεωρούμε ότι έγινε ένα μικρό βήμα σήμερα με το αποτέλεσμα που κατέγραψε το ψηφοδέλτιο  του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές με ποσοστό μέχρι αυτή τη στιγμή που κυμαίνεται πάνω από το 6% και που μεταφράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους και την εκλογή, με βάση αυτό το αποτέλεσμα, 2 ευρωβουλευτών. Αποτελεί συνέχεια του θετικού αποτελέσματος της περασμένης Κυριακής  στις 13 περιφέρειες της χώρας που συγκεντρώνουν το 8,8% των ψήφων. 

00:22Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως «αυτό είναι το μήνυμα της κάλπης.

«Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα διαπραγματευτεί ο κ. Σαμαράς το θέμα του χρέους με αυτά τα ποσοστά; Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα έρθει να επιβάλλει νέα σκληρά μέτρα, το νέο μνημόνιο που έχει ήδη αποφασίσει και έχει κρατήσει κλειστό στο συρτάρι του;», διερωτήθηκε.

ΝΕΡΙΤ
00:20Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Στ.Θεοδωράκης από τους Αμπελόκηπους: Το αποτέλεσμα για το Ποτάμι είναι ένας πολιτικός άθλος. Μας ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου μόνο και μόνο για τις αρχές μας. Σε 88 μέρες κερδίσαμε το 6,6% του λαού. Χρειάζεται μία σοβαρή συζήτηση στην ελληνική κοινωνία για τους λόγους που μεγαλώνει η δύναμη της Χρυσής Αυγής. Το Ποτάμι θα διεκδικήσει τις ευθύνες που πρέπει να διεκδικήσει.

00:12Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ως σταθερότητα της κυβέρνησης «διαβάζουν» το αποψινό αποτέλεσμα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία μεταξύ άλλων στέκονται στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Alpha στο Βερολίνο.

00:11Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

«Από το συνδυαστικό αποτέλεσμα των εκλογών προκύπτει η καθαρή απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποτιμώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

ΝΕΡΙΤ
00:06Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αλέξης Τσίπρας από την Κουμουνδούρου: Είναι μια ιστορική μέρα για τη χώρα μας. Παρά την προπαγάνδα του φόβου, η αριστερά αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη και με σοβαρή διαφορά. Για πρώτη φορά έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και σε σημαντικούς δήμους. Ήδη σήμερα οι λαοί της Ευρώπης πανηγυρίζουν για την ήττα των πολιτικών της λιτότητας για τον τόπο που επιλέχθηκε ως πειραματόζωο της κρίσης. Ο λαός μας έδωσε εντολή να επισπεύσουμε για τη συγκρότηση μιας βαθιά προοδευτικής και πατριωτικής συμμαχίας που θα αποτελέσει τη νέα μεγάλη και απόλυτη πλειοψηφία. Το σημερινό αποτέλεσμα διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμοποίησης της κυβέρνησης. 

00:04Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Προβληματισμός επικρατεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως προκύπτει από δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών για τα μέχρι στιγμής επίσημα εκλογικά αποτελέσματα, τα οποία φέρνουν το κόμμα να κερδίζει το 3,44% των ψήφων, έναντι του 7,51% που έλαβε στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

23:57Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ευ.Βενιζέλος από τη Χαριλάου Τρικούπη: Ευχαριστώ τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν την Ελιά. Η κραυγαλέα αποτυχία των exit polls λειτούργησε ευεργετικά για το σημερινό αποτέλεσμα. Προκύπτει η απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα. Η τεχνητή πόλωση άφησε αδιάφορη την πλειοψηφία των πολιτών. Η κοινωνία μας έστειλε σαφώς μηνύματα τα οποία κατανοούμε. Ξέρουμε καλά τι σημαίνει να είσαι μακροχρόνια άνεργος. Όμως τώρα βγάζουμε το κεφάλι μας έξω από το νερό. Η κυβερνητική σταθερότητα δεν είναι στασιμότητα αλλά επιτάχυνση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης με άξονα την καταπολέμηση της ανεργίας. Θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εθνική συσπείρωση. 

23:54Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Απ.Τζιτζικώστας από τη Θεσσαλονίκη: «Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα, εδώ, στη Μακεδονία, κάναμε πρώτοι το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα αποδείξαμε ότι η ανεξαρτησία και η δύναμη των πολιτών είναι ισχυρότερες από ποτέ (…) Τώρα αρχίζει μια καινούργια εποχή. Σήμερα νικήσαμε όλοι. Δεν ήμασταν αντίπαλοι με κανέναν όλο αυτό το διάστημα. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα, και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας».

23:53Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΝΕΡΙΤ
23:52Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ο λαός της Αθήνας έκανε τη δημοκρατική επιλογή του που είναι απολύτως σεβαστή, δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, συγχαίροντας τον Γιώργο Καμίνη για την επανεκλογή του στον Δημό της Αθήνας.

NAFTEMPORIKI.GR
23:51Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στα γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού, μετέβη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

23:48Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Ο λαός με την ψήφο του έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποτιμώντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΝΕΡΙΤ
23:41Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γ.Σακελλαρίδης από τα Προπύλαια: Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Καμίνη. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα θητεία. Η Ανοιχτή Πόλη απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δώσαμε έναν αγώνα με πάθος και έμπνευση, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα «πιστεύω» και στις αξίες μας. Αποδείξαμε ότι μία αριστερή αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να έχει μαζική απήχηση. 

23:41Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την Αθήνα, έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό, υπερασπίστηκαν μια πόλη δημοκρατική, μια πρωτεύουσα ευρωπαϊκή» σημείωσε.

ΝΕΡΙΤ
23:35Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αντ.Σαμαράς από το Μέγαρο Μαξίμου: Σήμερα ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προσδοκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το σύνθημα "σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουν" έπεσε στο κενό. Η κυβέρνηση παραμένει εγγυητής για τη σταθερότητα. Με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ευθύνη, διορθώνοντας τις αδικίες που έχουν σημειωθεί. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια. Τώρα βγαίνουμε από την κρίση με την οικονομία έτοιμη να μπει στην ανάπτυξη.

23:34Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γιώργος Καμίνης από το Σύνταγμα: Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης μας, για το μέλλον της Αθήνας. 

23:32Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στ.Καλαφάτης από Θεσσαλονίκη:  «Έδωσα κατ' ιδίαν τα συγχαρητήριά μου στον Γιάννη Μπουτάρη για την επανεκλογή του. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Θεσσαλονικείς που με άκουσαν και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Τους βεβαιώνω, ότι κι εγώ θα τιμήσω από την πλευρά μου την αποστολή που μου ανέθεσαν, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το ταξίδι συνεχίζεται, ο προορισμός παραμένει ο ίδιος. Μια Θεσσαλονίκη, "εντάξει" σε όλα».

23:32Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Ενωμένοι προχωρούμε μπροστά, αφήνουμε πίσω όλα όσα μας δίχασαν όλα όσα μας χώρισαν», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας που εκλέχθηκε περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως είπε, «όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο», ενώ πρόσθεσε: «Δεν είμαστε αντίπαλοι με κανέναν».

ΝΕΡΙΤ
23:31Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του, στην πλατεία Συντάγματος, αυτήν την ώρα ο Γιώργος Καμίνης.

23:27Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μαρία Ρεπούση για ΔΗΜΑΡ: Τον αγώνα τον χάσαμε, δεν χάσαμε τη συνολική μάχη.

23:23Κυριακή 25 Μαΐου 2014

23:20Κυριακή 25 Μαΐου 2014

23:18Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΝΕΡΙΤ
23:17Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Το ζήτημα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής απασχολεί τους πολιτικούς αναλυτές που συμμετέχουν στα τηλεοπτικά πάνελ.

 

23:16Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Σε λίγο αναμένονται δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το Μέγαρο Μαξίμου.

23:14Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Φώτης Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα. Μέσα από το σύνολο των προβλεπομένων διαδικασιών θα συζητήσουμε το μήνυμα των εκλογών και τις συνθήκες του αποτελέσματος. 

23:11Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Πελετίδης είναι ο νικητής των εκλογών στον δήμο Πατρέων. Από την πλατεία Ελευθερίας, στα προσφυγικά της Πάτρας, έκανε απόψε δηλώσεις ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Πελετίδης, ο οποίος είναι ο νικητής των εκλογών στον δήμο Πατρέων.

skai patras
23:06Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δηλώσεις του Στ. Καλαφάτη. Στον δήμο Θεσσσαλονίκης, επανεξελέγη ο Γιάννης Μπουτάρης. Με καταμετρημένο το 17,45%, ο Γιάννης Μπουτάρης προηγείται έναντι του Σταύρου Καλαφάτη (υποστηριζόμενος από ΝΔ) με 58,1 έναντι 41,9%.

ΝΕΡΙΤ
23:04Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ν.Μπίστης, υποψήφιος ευρωβουλευτής Ελιάς, στον ANT1: Αυτά τα αποτελέσματα, αν ήταν εθνικές εκλογές, θα οδηγούσαν σε ένα απόλυτο αδιέξοδο.

22:56Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Από καλύτερη θέση θα συμβάλουμε στην ανακούφιση του πατραϊκού λαού, θα βάλουμε εμπόδια στον αντιλαϊκό κατήφορο, θα μπούμε εμπόδιο στην πολιτική που δημιουργεί ανεργία, ανέχεια και ανασφάλεια», δήλωσε ο νέος δήμαρχος της Πάτρας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστας Πελετίδης.

22:54Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πρωτιά Γιώργου Καμίνη στον δήμο Αθηναίων. Του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

22:40Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γ.Μανιάτης, υπουργός ΠΕΚΑ, στον ΑΝΤ1: Η κοινή γνώμη έστειλε το μήνυμα μέσα και από τις τρεις κάλπες ότι η λιτότητα πρέπει να σταματήσει και πρέπει τώρα να ασκηθούν πιο προοδευτικές και κοινωνικά ευαίσθητες πολιτικές.Την ίδια ώρα, όλες οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς πρέπει να βρουν αυτά που τους ενώνουν. Δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία από κανέναν.

22:39Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δ.Στρατούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, στον ΑΝΤ1: Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει αέρα νίκης για τις εθνικές εκλογές.

22:35Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Το εκλογικό περίπτερο του Γ. Καμίνη στο Σύνταγμα έχει γεμίσει αφρούς.

SOOC/Nick Paleologos
22:35Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα, ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας για την επανεκλογή του στον δήμο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που έκανε δηλώσεις ανεβασμένος σε μία καρέκλα ανέφερε ότι «η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010».

ΝΕΡΙΤ
22:27Κυριακή 25 Μαΐου 2014

22:24Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ανδρ.Λοβέρδος στον ρ/σ Παραπολιτικά: Χαίρομαι για τον Γιάννη Μώραλη. Ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα και δικαιώθηκα.

22:23Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γ.Μπουτάρης από τη Θεσσαλονίκη: Ο κόσμος έδειξε ότι δεν θέλουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειες που κάναμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Θα παλέψουμε για μία πόλη ανοιχτή, που να δίνει σε όλους δυνατότητες. Να πάψει η Θεσσαλονίκη να είναι πρωτεύουσα της ανεργίας. Να ευχαριστήσω τον Στ.Καλαφάτη που μου τηλεφώνησε νωρίτερα για να μου δώσει συγχαρητήρια. 

22:21Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μαρ.Πυργιώτη, πολιτική αναλύτρια, στον Alpha: Αν η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ κινηθεί σε 3 ποσοστιαίες μονάδες και κάτω, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει μία με δύο περιφέρειες στις 13, και από τη στιγμή που η Ελιά θα κινηθεί σε αυτά τα επίπεδα, δεν αναμένεται να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις.

22:19Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Εχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο, έχουμε όμως σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε, δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

ΝΕΡΙΤ
22:14Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Βαγγ.Μαρινάκης από Πειραιά: Σήμερα ο Πειραϊκός λαός νίκησε. Αυτό το βράδυ θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Είμαστε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

22:13Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γ.Μώραλης από Πειραιά: Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο. Έχουμε αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε.

22:12Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γ.Ιωαννίδης από Κεντρική Μακεδονία: Όλη η ομάδα μας τα επόμενα 5 χρόνια θα παρακολουθεί και θα ελέγχει τι γίνεται στην περιφέρεια. Κάναμε έναν τίμιο αγώνα. Χαίρομαι που γνώρισα μεγάλη αγάπη σε αυτήν την μαραθώνια διαδρομή.

22:11Κυριακή 25 Μαΐου 2014

22:04Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΜΠΕ για το κλίμα στον Πειραιά: «Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού - αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού- οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έχουν αρχίσει, ήδη, τους πανηγυρισμούς για τη διαγραφόμενη επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών (…) Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά, εν αναμονή της κοινής άφιξης του Γιάννη Μώραλη και του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη».

21:56Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ν.Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών ευρωεκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά. Είμαστε πλέον ο βασικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται».

21:54Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δ.Παπαδημούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον Alpha: Τις πολιτικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το αποτέλεσμα θα τις ανακοινώσει ο πρόεδρος του κόμματος.

21:53Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γέμισε αφρούς η πλατεία Συντάγματος.

NAFTEMPORIKI.GR
21:50Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γέμισε αφρούς η πλατεία Συντάγματος.

NAFTEMPORIKI.GR
21:47Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΝΕΡΙΤ
21:47Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΝΕΡΙΤ
21:47Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΝΕΡΙΤ
21:47Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στιγμιότυπο από το Σύνταγμα.

1 2 3