EETΤ: Ενδιαφέρον από 47 φορείς για άδειες WiMax

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2005 12:53

Σε 47 ανέρχονται οι φορείς οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις άδειες πειραματικής χρήσης φάσματος ραδιοσυχνοτήτων στα 3.5 GHz τις οποίες προτίθεται να χορηγήσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Οι εν λόγω άδειες, οι οποίες αποσκοπούν αποκλειστικά στη δοκιμή νέων ασύρματων τεχνολογιών, θα είναι διάρκειας έως τριών μηνών.

Η ΕΕΤΤ λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει προκύψει και προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό αιτημάτων, παρατείνει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2005 την προθεσμία μέχρι την οποία οι ανωτέρω ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία δικαιολογούν τη χορήγηση άδειας πειραματικής χρήσης, την τεχνική περιγραφή της τεχνολογίας που θα εφαρμόσουν καθώς και τις γεωγραφικές θέσεις στις οποίες ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν τους σταθμούς του δικτύου, προτείνοντας επίσης και εναλλακτικές θέσεις.

Επίσης, η ΕΕΤΤ προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία, θα δημοσιεύσει στο δικτυακό τόπο της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ειδικό έντυπο για την περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών των σταθμών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα