ΧΑ - Αποφάσεις

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2004 18:02

To δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το κάτωθι ενημερωτικό δελτίο της εισηγμένης:

– «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε:

– Η «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 73.471.200 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 0,78 με αναλογία 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή.

Το δ.σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.436.800 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρείας «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.»

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση τίτλων Ελληνικού Δημοσίου.

Το δ.σ. ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

– Για την αλλαγή επωνυμίας της «ΑΘΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε «ΑΘΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με διακριτικό τίτλο «ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε.».

– Για την αλλαγή της επωνυμίας της «ΑΣΤΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ» σε «ΩΜΕΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ», με διακριτικό τίτλο «ΩΜΕΓΑ Α.Ε.Ε.Χ.».

– Για την μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, της «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΕΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.› από 3,13 σε 2,50 ευρώ.

Επίσης το δ.σ. του Χ.Α. κατά την σημερινή του συνεδρίαση, καθόρισε την 26/4/2004 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» με Ειδικό Διαπραγματευτή την «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα