Τηλέφωνο & Internet σε μία κάρτα ΟΤΕnet

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2003 18:12

Την κάρτα «Smile & Web» παρουσίασε η OTEnet, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της στον τομέα των προπληρωμένων καρτών.

Ο κάτοχος της κάρτας «Smile & Web» μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις ή μόνο για σύνδεση με το Internet ή και για τα δύο, μοιράζοντας την αξία της ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή σταθερού τηλεφώνου και η έκπτωση στις κλήσεις προς κινητά στην Ελλάδα, αλλά και διεθνείς προορισμούς φτάνει έως και 80%. Η χρέωση γίνεται στην κάρτα από την οποία αφαιρούνται μονάδες και όχι στο τηλέφωνο από το οποίο γίνονται οι κλήσεις.

Η σύνδεση με το δίκτυο της OTEnet γίνεται σε υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, πληκτρολογώντας μόνο το pin της κάρτας. Η χρέωση γίνεται ανά λεπτό, και χωρίς ζώνες διαφορετικής χρέωσης. Επί παραδείγματι, με την κάρτα των τριών ευρώ ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο Internet τρεις ώρες, με την κάρτα των εννέα ευρώ, 11 ώρες και με την κάρτα των 15 ευρώ, 20 ώρες.

Η χρήση της «Smile & Web» διαρκεί μέχρι και έξι μήνες μετά την πρώτη ενεργοποίηση, και διατίθεται από όλα τα καταστήματα ΟΤΕ και ΟΤΕshops, τα ΕΛΤΑ, το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός και σε όλα τα περίπτερα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα