Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 07 Μαΐου 2003 18:12

Τηλέφωνο & Internet σε μία κάρτα ΟΤΕnet

Την κάρτα «Smile & Web» παρουσίασε η OTEnet, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της στον τομέα των προπληρωμένων καρτών.

Ο κάτοχος της κάρτας «Smile & Web» μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις ή μόνο για σύνδεση με το Internet ή και για τα δύο, μοιράζοντας την αξία της ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή σταθερού τηλεφώνου και η έκπτωση στις κλήσεις προς κινητά στην Ελλάδα, αλλά και διεθνείς προορισμούς φτάνει έως και 80%. Η χρέωση γίνεται στην κάρτα από την οποία αφαιρούνται μονάδες και όχι στο τηλέφωνο από το οποίο γίνονται οι κλήσεις.

Η σύνδεση με το δίκτυο της OTEnet γίνεται σε υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, πληκτρολογώντας μόνο το pin της κάρτας. Η χρέωση γίνεται ανά λεπτό, και χωρίς ζώνες διαφορετικής χρέωσης. Επί παραδείγματι, με την κάρτα των τριών ευρώ ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο Internet τρεις ώρες, με την κάρτα των εννέα ευρώ, 11 ώρες και με την κάρτα των 15 ευρώ, 20 ώρες.

Η χρήση της «Smile & Web» διαρκεί μέχρι και έξι μήνες μετά την πρώτη ενεργοποίηση, και διατίθεται από όλα τα καταστήματα ΟΤΕ και ΟΤΕshops, τα ΕΛΤΑ, το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός και σε όλα τα περίπτερα.