Ικανοποίηση Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για τη συγχώνευση ΟΠΕ - Invest in Greece

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 16:10
UPD:16:10

«Επιτέλους, η υπόθεση της διαχείρισης των αναπτυξιακών δράσεων της πολιτείας αντιμετωπίζεται με τρόπο συστηματικό και ορθολογικό» σημείωσε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γ. Γραμματίδης.

A- A A+

Iκανοποίηση για την απόφαση συγχώνευσης του ΟΠΕ με το Invest in Greece και για την επιχειρησιακή ένταξη των Οικονομικών Συμβούλων του Υπουργείου Εξωτερικών στη δύναμη πυρός του Υπουργείου Ανάπτυξης εξέφρασε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

«Επιτέλους, η υπόθεση της διαχείρισης των αναπτυξιακών δράσεων της πολιτείας αντιμετωπίζεται με τρόπο συστηματικό και ορθολογικό» σημείωσε και πρόσθεσε: «Η συγχώνευση του ΟΠΕ με το Invest in Greece και η επιχειρησιακή ένταξη των Οικονομικών Συμβούλων του Υπουργείου Εξωτερικών στο Υπουργείο Ανάπτυξης, δημιουργεί μια μεγάλη δύναμη πυρός στη μάχη της χώρας για εξωστρέφεια και προσέλκυση επενδύσεων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται καλύτερος σχεδιασμός και συντονισμός δράσεων, αποφεύγονται οι αλληλοεπικαλήψεις και εξυπηρετείται η δημιουργία και η προβολή ενός εθνικού μοντέλου εξωστρέφειας με ενιαία ταυτότητα και λειτουργική οργάνωση».

Προτεινόμενα για εσάς