Vodafone: Αποκλειστική συνεργασία με Sony Computer Entertainment Europe

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 15:17

A- A A+

Τη σύναψη συνεργασίας, με την οποία η Vodafone Ελλάδας αποτελεί τον προτιμώμενο πάροχο συνδεσιμότητας 3G για το νέο PlayStation®Vita (PS Vita) στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν η Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE).

Το μοντέλο PlayStation®Vita με Vodafone 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation®Vita με Vodafone 3G, απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της.

«Η υψηλή ποιότητα του δικτύου της Vodafone ενισχύει την εμπειρία του mobile gaming και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G να αναμετρηθούν με τους φίλους τους και με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη 3G και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με τον κόσμο του PlayStation και τους συμπαίκτες φίλους τους, μέσω των εγκατεστημένων εφαρμογών gaming και κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει το σύστημα PlayStation®Vita (PS Vita)», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς