Aegean: Συνεργασία με Hellenic Duty Free Shops

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 13:18

A- A A+

Τη νέα της συνεργασία με τα Hellenic Duty Free Shops, που βρίσκονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ανακοίνωσε η Aegean Airlines.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας της Aegean, Miles&Bonus, έχουν πλέον τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιδεικνύουν στο ταμείο την προσωπική τους κάρτα Miles&Bonus προκειμένου να καταγράφεται η αγορά και να πιστώνονται τα αναλογούντα μίλια στο Miles&Bonus λογαριασμό τους.

Επιπλέον, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τα Μίλια Εξαργύρωσης που έχουν συγκεντρώσει στο Miles&Bonus λογαριασμό τους από διάφορες δραστηριότητές τους σε δωρεάν αγορές προϊόντων στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops, παρουσιάζοντας την κάρτα τους στο ταμείο για την αφαίρεση των αντίστοιχων μιλίων από το λογαριασμό τους.

Η συνεργασία, σε πρώτη φάση, αφορά στα καταστήματα που βρίσκονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και είναι στην περιοχή Intra Schengen (Hellenic gourmet, Αρώματα + Καλλυντικά, Cava, Last Minute Shopping, Luxury), στην περιοχή Extra Schengen (Cava, Luxury, Watches, Αρώματα + Καλλυντικά, Hellenic gourmet, Last Minute, Last Last Minute) καθώς και τα καταστήματα Hermes, Boggi, Folli Follie, Bvlgary, Burberry, Juicy Couture, Ermenegildo Zegna, Armani Jeans, Swatch, Extra Fashion. Σταδιακά η λίστα των αεροδρομίων και των συμβεβλημένων καταστημάτων θα εμπλουτίζεται.

Προτεινόμενα για εσάς