Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ελληνική κρίση

Webinar από τη «Ν»
Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 10:38
UPD:11:48

Το σεμινάριο παρέχει εξ αποστάσεως γνώση και απευθύνεται σε σκεπτόμενους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κατανοήσουν τόσο την εξέλιξη όσο και τις βαθύτερες αιτίες της ελληνικής κρίσης.

A- A A+

Τι μας οδήγησε στο μνημόνιο; Τι μεσολάβησε και πώς φθάσαμε στο δεύτερο πακέτο διάσωσης και το κούρεμα του χρέους; Ποια είναι τα βαθύτερα αίτια της ελληνικής κρίσης και ποιες οι προοπτικές εξόδου από αυτήν;

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνει το Webinar της Ναυτεμπορικής «Ελληνική Κρίση: Ανασκόπηση, Απολογισμός και Προοπτικές» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/4/2012 και ώρες 17.00 - 20.00.

Πρόκειται για online σεμινάριο που παρέχει εξ αποστάσεως γνώση και απευθύνεται σε σκεπτόμενους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κατανοήσουν τόσο την εξέλιξη όσο και τις βαθύτερες αιτίες της ελληνικής κρίσης.

Εισηγητής είναι ο κ. Δημήτρης Κατσίκας, λέκτορας Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Το webinar περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

- Σύντομη Ανασκόπηση της Ελληνικής Κρίσης

- Η Εξέλιξη της Ελληνικής Κρίσης - Η Ευρωπαϊκή Διάσταση

- Αξιολόγηση της Διαχείρισης της Ελληνικής Κρίσης

- Βαθύτερα Αίτια και Χαρακτηριστικά της Ελληνικής Κρίσης

- Προοπτικές Εξόδου από την Κρίση

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ. Αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής το κόστος διαμορφώνεται στα 20 ευρώ (-50%).

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προτεινόμενα για εσάς