Coca-Cola 3E: Επιχορήγηση βελτιωτικών εργασιών σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 11:50
UPD:17:19
A- A A+

Στην επιχορήγηση επισκευών και βελτιωτικών εργασιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο και 13ο Ειδικό Σχολείο Κορδελιού-Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου».

Οι εργασίες περιελάμβαναν:

- Βάψιμο όλων των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου

- Αντικατάσταση όλων των εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων

- Τοποθέτηση μεταλλικού στεγάστρου στην κύρια είσοδο

- Επισκευή γηπέδων

- Δημιουργία χώρων πρασίνου

Η εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε το πρόγραμμα με τη συνεργασία των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά και με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες αντικατάστασης των εσωτερικών κουφωμάτων, ενώ στο 106o Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης επισκευάζεται το αποχετευτικό σύστημα των τουαλετών και αντικαθίστανται όλα τα είδη υγιεινής. Στα συγκεκριμένα δύο σχολεία, φοιτούν συνολικά 495 μαθητές.

Ο υπεύθυνος μηχανικός Βασίλης Γρηγοριάδης δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα αυτό μας ενέπνευσε όλους! Η σημασία και η αξία του για την τοπική κοινωνία αποτέλεσε κινητήριο δύναμη, ώστε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, έχοντας στο μυαλό μας τα χαμόγελα των παιδιών, όταν δουν το νέο τους σχολείο».

Προτεινόμενα για εσάς