Παπαπολίτης & Παπαπολίτης: Στρατηγική συμμαχία με Reed Smith

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 16:39
A- A A+

Συμφωνία στρατηγικής συμμαχίας με την αμερικανική δικηγορική εταιρεία Reed Smith LLP υπέγραψε η δικηγορική εταιρεία Παπαπολίτης & Παπαπολίτης.

Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την παροχή νομικών υπηρεσιών από κοινού από τις δύο εταιρείες σε διεθνείς και ελληνικές επιχειρήσεις. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για πρώτη φορά που μία ελληνική δικηγορική εταιρεία συνάπτει συμφωνία τέτοιου είδους με διεθνή εταιρεία.

Μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας της Reed Smith, η οποία διαθέτει 23 γραφεία σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία, οι δύο εταιρείες μπορούν πλέον να παρέχουν και στην Ελλάδα διεθνείς νομικές υπηρεσίες, τόσο για πολυεθνικές εταιρείες όσο και για ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για επέκταση των δραστηριοτήτων τους στο εξωτερικό.

«Έχουμε δουλέψει στενά με τη Reed Smith σε σημαντικό αριθμό διεθνών εταιρικών και χρηματοοικονομικών υποθέσεων. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που αυτή η σχέση πλέον λαμβάνει συγκεκριμένη μορφή και προσδοκούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς όφελος των πελατών και των δύο εταιρειών», ανέφερε ο κ. Γιάννης Παπαπολίτης, Managing Partner της Papapolitis & Papapolitis.

Από την πλευρά του ο John Reece, Managing Partner του ελληνικού γραφείου της Reed Smith, δήλωσε: «Η συμμαχία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ακόμα πιο ισχυρής πλατφόρμας στην ελληνική αγορά και τη δυνατότητα χειρισμού μεγαλύτερων και πιο σύνθετων projects, εξυπηρετώντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η στρατηγική αυτή συμμαχία θα δώσει τη δυνατότητα και στις δύο εταιρείες να παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Προτεινόμενα για εσάς