Δυνατότητες για στενότερη συνεργασία με ΗΑΕ στον τουρισμό

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 15:47
UPD:15:53

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον σεΐχη Σουλτάν Μπιν Ταχνούν Αλ Ναχιάν «εποικοδομητική και γόνιμη», καθώς, όπως σημείωσε, διαπιστώθηκε ότι οι δύο χώρες μπορούν να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας στον τουριστικό τομέα.

A- A A+

Η προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων στην Ελλάδα, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και οι προοπτικές δραστηριοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων στο Αμπου Ντάμπι βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με τον ομόλογό της των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Σουλτάν Μπιν Ταχνούν Αλ Ναχιάν.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών της στο 8ο World Route Development Forum, το οποίο διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι.

Η κ. Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον σεΐχη «εποικοδομητική και γόνιμη», καθώς, όπως σημείωσε, διαπιστώθηκε ότι οι δύο χώρες μπορούν να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας στον τουριστικό τομέα.

Παράλληλα, η υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε ότι τα Εμιράτα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά, την οποία η χώρα μας οφείλει να αξιοποιήσει.

Προτεινόμενα για εσάς