CEO Summit 2012: Κτίζοντας τη Νέα Ελλάδα

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 11:44
UPD:11:49
A- A A+

Συνέδριο με τίτλο «Κτίζοντας τη Νέα Ελλάδα» διοργανώνει στις 11 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Hilton, ο Τομέας Ηγεσίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, το ΙΟΒΕ, τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον ΣΕΤΕ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδειχθούν μέσα από εισηγήσεις και συζητήσεις οι αυριανές μορφές της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, όπως αυτές καλούνται να διαμορφωθούν μετά την κρίση, αλλά στο πλαίσιο των σοβαρών ανακατατάξεων που προκαλούνται σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Tο Συνέδριο χωρίζεται σε πέντε ενότητες:

- Η Ελλάδα σήμερα - Η Ελλάδα αύριο

- Καινοτομία και Εξωστρέφεια

- Πυλώνες Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας

- Σύνδεση της Εκπαίδευσης με τις Επιχειρήσεις και την Απασχόληση

- Επενδύσεις - Διαρθρωτικές αλλαγές

Στο συνέδριο θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, οι Χορστ Ράιχενμπαχ, Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Χαιρετισμούς στο Συνέδριο θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ. Γιώργος Πίττας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ κ. Δημήτρης Α. Μαύρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς