Διαψεύδει τα περί επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους ο Γ.Πεταλωτής

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 15:11
UPD:16:10

«Δεν τίθεται φυσικά θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας σχετική θέση που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη.

A- A A+

«Δεν τίθεται φυσικά θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας σχετική θέση που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Υπάρχει κατ'αρχήν μια απόφαση που αφορά στην επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ και η κυβέρνηση δεν συζητά τίποτε παραπέρα», διευκρίνισε ο κ. Πεταλωτής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το κυβερνητικό επιτελείο έχει συγκεκριμένη άποψη και θέση για το θέμα.

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Γ. Πεταλωτής: Δεν τίθεται θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους

Γ. Πεταλωτής: Δεν τίθεται θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τη θέση που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι «ο κ. Πάγκαλος προφανώς εξέφρασε μια πολιτική, προσωπική άποψη» και επανέλαβε ότι οι θέσεις της κυβέρνησης είναι συγκεκριμένες, παραπέμποντας στις προαναφερόμενες δηλώσεις του.

Προτεινόμενα για εσάς