Συνέδριο για την εξωστρέφεια των ελαιοκομικών προϊόντων

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 11:26

A- A A+

«Αειφορία, Διατροφή, Τουρισμός: παράγοντες – κλειδιά για την εξωστρέφεια των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων», είναι ο τίτλος του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου που διοργανώνει η foodstandard την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός νέου μείγματος marketing των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων με κατεύθυνση «την αειφορική χρήση των φυσικών και ανθρωπίνων πόρων, αλλά και τη διασύνδεση με το ελληνικό τουριστικό προϊόν».

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένες προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ανώτατα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, συναφών Επιμελητηρίων, Επιχειρήσεων και Συνεταιριστικών Οργανώσεων αλλά και άλλων σχετιζόμενων φορέων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της εφοδιαστικής αλυσίδας των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων (παραγωγοί, εταιρείες, διανομείς), σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και δημοσιογράφους, σε στελέχη Υπουργείων (Εξωτερικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Πολιτισμού και Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟς), σε καταναλωτικές οργανώσεις κλπ.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Προτεινόμενα για εσάς