Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος υπαλλήλων του ΣΔΟΕ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 13:16

Τρεις υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ηλικίας 48, 48 και 45 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για απόπειρα εκβίασης επιχειρηματία στην περιοχή του Αιγάλεω.

A- A A+

Αντιμέτωπα με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας τελεσθείσας από υπαλλήλους και της απόπειρας εκβίασης είναι τα τρία στελέχη του ΣΔΟΕ που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ηλικίας 48, 48 και 45 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για απόπειρα εκβίασης επιχειρηματία στην περιοχή του Αιγάλεω.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι στην κατοχή του ενός από τους εφοριακούς, βρέθηκε την ώρα της σύλληψης και πιστόλι με σφαίρες, το οποίο κατείχε παράνομα. Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης 9.160 ευρώ και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 85.570 ευρώ μαζί με πολυτελές αυτοκίνητο (Audi Q 5).

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις εφοριακοί είχαν επισκεφθεί πριν 10 ημέρες την επιχείρηση και απαίτησαν τα χρήματα. Η ιδιοκτήτρια ενημέρωσε τις αρχές και οργανώθηκε η επιχείρηση σύλληψής τους.

Το ποσό που θα τους προσέφερε προσημειώθηκε και καθώς οι τρεις εφοριακοί έβγαιναν από την επιχείρηση ελέγχθηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, τα στελέχη της οποίας εντόπισαν πάνω τους τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και εν συνεχεία τους συνέλαβαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς