Aίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης για Τ.Τ. και T Bank

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 15:19
UPD:15:23

Την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Τ Bank αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνέχεια της ανακοίνωσης ότι αρχίζουν οι διαδικασίες συγχώνευσης.

A- A A+

Την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Τ Bank αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνέχεια της ανακοίνωσης ότι αρχίζουν οι διαδικασίες συγχώνευσης http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1999649 .

Η έναρξη της συνεχούς διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε. και των παραγώγων της μετοχής αυτής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 22/06/2011 και ώρα 15.25.

Από τις 15.10 θα ξεκινήσει περίοδος συγκέντρωσης εντολών διάρκειας 15 λεπτών έως τις 15.25 ακριβώς, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για τον υπολογισμό της τιμής ανοίγματος.

Στη συνέχεια οι μετοχές θα περάσουν σε φάση συνεχούς διαπραγμάτευσης μαζί με τις υπόλοιπες μετοχές της κατηγορίας Μεγάλη Κεφαλαιοποίηση.

Όσον αφορά την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της T Bank θα πραγματοποιηθεί από αύριο 23 Ιουνίου 2011, δεδομένου ότι οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται στην κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών.

Προτεινόμενα για εσάς