Γ. Κουτρουμάνης: Ο δυσκολότερος χειμώνας για την απασχόληση

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 22:58
A- A A+

«Γνωρίζουμε ότι η επόμενη περίοδος, ειδικά ο χειμώνας που έρχεται 2011 - 2012 θα είναι ο δυσκολότερος χειμώνας σε σχέση με το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, την ανεργία», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, κατά την παρουσίαση της Έκθεσης του ΟΟΣΑ για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Αναφερόμενος στις εκτιμήσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ ο κ. Κουτρουμάνης επισήμανε ότι «με τα λεγόμενα του ο κ. Γκουρία επιβεβαιώνει αυτό που εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, παράλληλα όμως έχουμε μία καινούρια προοπτική που δημιουργεί ελπίδα για τα αποτελέσματα της επόμενης ημέρας. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε πολύ σύντομα σε διαρθρωτικές αλλαγές που δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Βρισκόμαστε σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση».

«Πρέπει να κάνουμε πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πιστεύουμε όμως ότι με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς