Aegean: Υπογραφή συμφωνίας διανομής με την Sabre

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 10:46

Μέσω της συμφωνίαςμε τη Sabre Travel Network, η Aegean Airlines αποκτά πρόσβαση σε περισσότερους από 350.000 χρήστες των συνδεδεμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Sabre ανά τον κόσμο.

A- A A+

Στην υπογραφή πολυετούς συμφωνίας για τη διανομή των ναύλων, των προγραμμάτων και του inventory της Aegean Airlines προχώρησε η Sabre Travel Network, μια παγκόσμια εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων που εξυπηρετεί ταξιδιωτικά πρακτορεία και προμηθευτές.

Η συμφωνία προβλέπει πως τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το ηλεκτρονικό σύστημα διανομής κρατήσεων (GDS) Sabre θα διαθέτουν εγγυημένη πρόσβαση σε όλες τις θέσεις και τις κατηγορίες ναύλων της Aegean.

Μέσω της συμφωνίας, η Aegean Airlines αποκτά πρόσβαση σε περισσότερους από 350.000 χρήστες των συνδεδεμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Sabre ανά τον κόσμο.

«Η διανομή των ναύλων της εταιρείας μας μέσω της Sabre αποτελεί σημαντικό μέρος της διαρκώς εξελισσόμενης στρατηγικής ανάπτυξης που ακολουθούμε. Η χρήση του κορυφαίου GDS Sabre είναι καθοριστικής σημασίας για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα ενισχύει την παγκόσμια εμβέλεια της εταιρείας συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Airlines, κ. Δημήτρης Γερογιάννης,

Ο κ. Dean Bibb, αντιπρόεδρος της Sabre Travel Network στην Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική, ανέφερε: «Η Aegean Airlines αναγνωρίζει την αξία του GDS Sabre και των κορυφαίων πρωτοποριακών λύσεων που παρέχουμε με στόχο τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών στην προώθηση και πώληση των προϊόντων τους, συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών υπηρεσιών, σε εκατομμύρια επιβάτες σε όλο τον κόσμο».

«Η παρούσα συμφωνία προσφέρει στους πελάτες των πρακτορείων μας μεγαλύτερο εύρος επιλογών και αντίστοιχου περιεχομένου υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς