Επίσκεψη Αζέρου υπουργού στο ΕΒΕΑ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 20:03
A- A A+

Οι επενδυτικές δυνατότητες στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν, οι προοπτικές βελτίωσης των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων και τα ελληνικά προϊόντα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για προώθηση συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του υπουργού Εκτάκτων Αναγκών του Αζερμπαϊτζάν Kamaladdin Heydarov και η 10μελής επίσημη αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, με εκπροσώπους ελληνικών φορέων και επιχειρήσεων, κατά την επίσκεψή του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α. Κωνσταντίνος Μίχαλος επεσήμανε πως οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών έχουν διευρυνθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Τόνισε πως η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η ενθάρρυνση επενδύσεων και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, καθώς και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κοινών ενεργειακών, αλλά και άλλων έργων θα έχει σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές και το Ε.Β.Ε.Α., ως το μεγαλύτερο επιμελητήριο της Ελλάδας, θα υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα σε Έλληνες και Αζέρους επιχειρηματίες και σε άλλους τομείς εκτός από τον ενεργειακό.

Προτεινόμενα για εσάς