ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τη διαχείριση κρίσεων

Στις 23 Μαρτίου
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 11:25
A- A A+

«Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Δύσκολους Καιρούς: Ευκαιρίες – Απειλές – Προκλήσεις» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στις 23 Μαρτίου 2010, στις 17:30 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει το ΕΒΕΘ να ενημερώσει τις επιχειρήσεις-μέλη του σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην επιχειρηματική κοινότητα και να παράσχει πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της άσκησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Παράλληλα, στόχος του ΕΒΕΘ είναι να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους επιχειρηματίες της περιοχής, αντιστρέφοντας, κατά το δυνατόν, την κακή ψυχολογία και τις αρνητικές προσδοκίες που δημιουργούνται τον τελευταίο καιρό.

Τις εργασίες της εκδήλωσης θα χαιρετίσει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ηλίας Κουσκουβέλης. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του καθηγητή Μάνατζμεντ και Ηγεσίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημητρίου Μπουραντά με θέμα: «Ηγεσία και ανάπτυξη εν μέσω κρίσης» και του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δημητρίου Σουμπενιώτη με θέμα: «Η σημασία των διαπραγματεύσεων στην παρούσα οικονομική συγκυρία». Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Προτεινόμενα για εσάς