Coca-Cola 3E: Διορισμός περιφερειακού διευθυντή

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 14:52
A- A A+

Τον διορισμό του κ. Alain Brouhard στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή ανακοίνωσε η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Ο κ. Brouhard θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 14 Ιουνίου 2010, οπότε και θα γίνει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας, αναφερόμενος απευθείας στον κ. Δημήτρη Λόη, Γενικό Επιχειρησιακό Διευθυντή.

Ο κ. Brouhard θα έχει την επιχειρησιακή ευθύνη των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Νιγηρία, τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Ο κ. Δημήτρης Λόης είχε αναλάβει προσωρινά την ευθύνη για αυτές τις δραστηριότητες από τον Αύγουστο του 2009, όταν η εταιρεία είχε ανακοινώσει την εσωτερική αναδιάρθρωση της περιφερειακής της δομής.

O κ. Brouhard εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στον Όμιλο Adidas, όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην περιφέρεια Ιταλίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης από το 2007, έχοντας υπό την ευθύνη του τις δραστηριότητες των εταιρειών σε 11 χώρες.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Alain στον Όμιλο της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Ο Alain διαθέτει ηγετικές ικανότητες με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση τόσο του κύκλου εργασιών, όσο και της κερδοφορίας στον χώρο των καταναλωτικών αγαθών σε διάφορες χώρες. Έχει ποικίλη επιχειρησιακή εμπειρία, τόσο από αναπτυσσόμενες όσο και από αναδυόμενες αγορές και έχει επιδείξει ιδιαίτερες ικανότητες στην ανάπτυξη επιτυχημένων προϊοντικών και εμπορικών στρατηγικών. Προσβλέπω στη συνεργασία με τον Alain για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας μας στις χώρες που θα βρίσκονται υπό την ευθύνη του», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Λόης, Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Προτεινόμενα για εσάς