Intralot: Πιστοποίηση για τη θυγατρική στην Ολλανδία

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 11:33

Στη θυγατρική του εταιρεία στην Ολλανδία, Intralot Nederlands BV, επέκτεινε ο όμιλος Intralot τις πιστοποιήσεις ασφάλειας πληροφοριών WLA Security Control Standard της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών και ISO 27001.

Ειδικότερα, η Intralot Nederlands BV πιστοποιήθηκε για όλες τις δραστηριότητές της που σχετίζονται με τη διαχείριση και την υποστήριξη των συστημάτων της, περιλαμβανομένων της διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, της τεχνολογικής υποστήριξης, της διαχείρισης των σημείων πώλησης, των λειτουργιών ICT, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της οικονομικής διαχείρισης και της συμμόρφωσης με το νομικό πλαίσιο.

«Η πιστοποίησή μας στην Ολλανδία, σε ένα πολύ απαιτητικό και πρωτοποριακό έργο, αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της ικανότητάς μας να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Managing Director Europe/North Africa του Ομίλου, ο οποίος παρέλαβε την πιστοποίηση από τον Πρόεδρο της WLA, κ. Arch Gleason.

Η πιστοποίηση υλοποιήθηκε από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό «BSI Management Systems», φορέα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας, καλύπτοντας τομείς της πιστοποίησης ISO 27001 και του WLA Security Control Standard (WLA-SCS).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα