Χ.Α.: Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009 09:15
A- A A+

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε τις εξής εταιρικές πράξεις για την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009:

- AutoHellas , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- F.G. Europe , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Info-Quest , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Lavipharm , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Proton Bank , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Sciens , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Sprider Stores , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- ΑΣΠΙΣ Τράπεζα , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Καθημερινή , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Ηλεκτρονική Αθηνών , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Κλουκίνας , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Νηρεύς , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στη«Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Singular Logic , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Σφακιανάκης , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Χαλκόρ , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την κατηγορία «Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Αστήρ Παλάς , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» στην «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών».

- Βαλκάν Αναπτυξιακή , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Μεσαίας & ΜικρήςΚεφαλαιοποίησης» στην «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών».

- Druckfarben < DRUr.AT>, μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» στην «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών».

- ΙΑΣΩ Α.Ε. , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης».

- Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης».

- Τέρνα Ενεργειακή , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης», στην «Κατηγορία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης».

- Euroline , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών» στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Medicon Ελλάς , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών» στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- ΒΙΣ Α.Ε. , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών» στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Λανακάμ Α.Ε. , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. από την «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών» στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης».

- Μινωϊκές Γραμμές , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας κατόπιν απόφασης της 3/4/2009 του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., στην «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών».

Προτεινόμενα για εσάς