Emporiki: Νέο επενδυτικό πρόγραμμα

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 13:28
A- A A+

Ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα, το «EmporikiΕισόδημα+», διάρκειας 10 ετών, το οποίο προσφέρει υψηλό ετήσιο εισόδημα καθώς και 100% προστασία του αρχικού κεφαλαίου, με ποσό εκκίνησης τα 5.000 ευρώ, δημιούργησε η Emporiki Bank.

Το νέο προϊόν συνδέεται με ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Dow Jones Eurostoxx 50, προσφέροντας τη δυνατότητα για υψηλό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα έως τη λήξη του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, το «EmporikiΕισόδημα+» προσφέρει ετήσια σταθερή απόδοση 2,5% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης 7,07% από τον τρίτο χρόνο έως και τη λήξη της επένδυσης.

Παράλληλα, με την προστασία του αρχικού κεφαλαίου (100% στη λήξη), προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων στους πελάτες της τράπεζας, μεταξύ των οποίων σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις με έκπτωση έως και 1.200 ευρώ από το φορολογητέο εισόδημα άπαξ τον πρώτο χρόνο, αφορολόγητες ετήσιες αποδόσεις και ασφαλιστική κάλυψη έως τη λήξη του προγράμματος, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ρευστοποιήσουν την επένδυσή τους στο «EmporikiΕισόδημα+» από τον 3ο μήνα.

Η διάθεση του νέου προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μέσω προεγγραφών που θα διαρκέσουν από τις 2 έως τις 25 Νοεμβρίου 2009.

Προτεινόμενα για εσάς