Εθελουσία στη Wind

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009 18:14
A- A A+

Στην εφαρμογή Προγράμματος Εθελουσίας Εξόδου προχωρά η WIND. Στόχος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η βελτίωση της κεφαλαιακής δομής της εταιρείας, η μείωση των λειτουργικών εξόδων της και η αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων της, ώστε να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ευημερία της στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 4/12/09 και αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων στα τμήματα Οικονομικό, Τεχνικό, Πληροφορικής και Εξυπηρέτησης Πελατών, που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον οκτώ συναπτά έτη εργασίας στην εταιρεία.

Διευκρινίζεται ότι εκτός από τη νόμιμη αποζημίωσης, το πρόγραμμα προβλέπει, ανάλογα με τα έτη εργασίας, εφάπαξ καταβολή από οκτώ έως και 16 επιπλέον μισθούς, κάλυψη ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για όλα τα μέλη της οικογένειας του για περίοδο έξι μηνών, ενώ σε όσους εργαζόμενους συμμετέχουν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα αποδοθεί το 100% των συσσωρευμένων εργοδοτικών εισφορών.

Επίσης, οι εργαζόμενοι θα έχουν για ένα χρόνο δωρεάν υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας από τη WIND.

Προτεινόμενα για εσάς