Dionic: Με 80% στην εταιρεία Marm Lighting

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009 12:38
A- A A+

Στην εξαγορά επιπλέον ποσοστού 35% στην εταιρεία Marm Lighting με έδρα την Κύπρο προέβη ο όμιλος Dionic, στο πλαίσιο των σχεδίων του να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε μέσω της θυγατρικής εταιρείας Dionic Participation Ltd, έναντι του τιμήματος των 460.000 ευρώ. Μετά την εξαγορά αυτή η εν λόγω θυγατρική της Dionic διαθέτει πλέον το 80% της Marm Lighting.

Η τελευταία δραστηριοποιείται στην εμπορία λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας και διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία καλύπτουν όλους τους τύπους οικιακής χρήσης, στην εμπορία επαγγελματικών φωτιστικών σωμάτων φθορισμού και στην εμπορία ηλεκτρονικών μετασχηματιστών (ballast) για φωτιστικά σώματα φθορισμού Τ8,Τ5 και PL τα οποία παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έναντι των μαγνητικών ballast που κυκλοφορούν στην αγορά. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται στο εμπόριο με την εμπορική ονομασία "ecoEnergy".

«Η δραστηριότητα στους παραπάνω τομείς θα γίνει σε διεθνές επίπεδο με στόχο την διείσδυση σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές, την αύξηση της κερδοφορίας του ομίλου και την διεύρυνση της ποικιλίας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει», τονίζει η Dionic στην ανακοίνωσή της.

Προτεινόμενα για εσάς