ΥΕΘΑ: Προμήθειες Ενόπλων Δυνάμεων

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2006 12:09

Στην υλοποίηση προγράμματος προμηθείας τεσσάρων Αυτοματοποιημένων Συστημάτων Ελέγχου Εκτόξευσης Μηχανικών Αντιμέτρων για φρεγάτες τύπου ΜΕΚΟ, προχωρά το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Η απαιτούμενη πίστωση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 1.900.000 ευρώ και η υποχρεωτική συμμετοχή της Ελληνικής Βιομηχανίας στην παραγωγή των υπό προμήθεια υλικών δεν θα υπολείπεται του 15%.

Επίσης αποφασίστηκε η διενέργεια διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός μορφοτροπέα ανθυποβρυχιακής συσκευής φρεγάτας. Η απαιτούμενη πίστωση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 1.836.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, το ΥΕΘΑ ανακοίνωσε τη διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια 20 αυτομάτων τηλεφωνικών κέντρων για κάλυψη επικοινωνιακών των Στρατηγείων Σχηματισμών και του Πολυεθνικού Στρατηγείου NDC-GR. Η απαιτούμενη πίστωση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 1.316.000 ευρώ.

Τέλος εγκρίθηκε η διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών Ναρκαλιείας / Ναρκοθηρίας για κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών των πλοίων της Διοικήσεως Ναρκοπολέμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα