Σεμινάριο

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ και ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Logistics

Εισηγητής/Εισηγητές:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

Business Strategy & Supply Chain Consultant

αναλυτικό βιογραφικό

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρες 17.00 - 22.00
Τόπος Διεξαγωγής:  Κτίριο Ναυτεμπορικής, Λένορμαν 205, Κολωνός

Κόστος
Συμμετοχής
150

Έκπτωση 40% για τους συνδρομητές

Σε ποιούς απευθύνεται:

Σε Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές Logistics, σε υπευθύνους αποθήκης, υπευθύνους παραγγελιών & εξαγωγών, προσωπικό αποθήκης και γενικά σε στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σκοπός σεμιναρίου:

Η κατανόηση πρακτικών μεθόδων για τη μείωση του κόστους λειτουργίας της αποθήκης και η μεταφορά του ενδεδειγμένου τρόπου σκέψης των στελεχών των επιχειρήσεων σχετικά με τη μείωση του κόστους λειτουργίας της αποθήκης.

Θέματα σεμιναρίου:

• Που ξοδεύεται το ‘’χρήμα’’ στη λειτουργία της αποθήκης. Χαρτογράφηση – ακτινογραφία του κόστους, κοστολόγηση λειτουργίας.

• ‘’Ο χρόνος είναι χρήμα’’ – TIME DRIVEN Activity Based Costing στην αποθήκη

• Πως θα μειώσω άμεσα τα έξοδα, διερευνώντας τα περιθώρια μείωσης σε παραλαβές, συλλογή διεκπεραίωση παραγγελιών, φορτώσεις, απογραφές κ.α..

• Έμμεση μείωση κόστους λειτουργίας της αποθήκης. Πως θα εντοπίσω τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και πως θα λάβω σωστές αποφάσεις.

• Στοχοθεσία, ενέργειες / δράσεις από την αποθήκη, ενέργειες / δράσεις από την επιχείρηση.

• Project management, χρονοδιάγραμμα, εφαρμογή των αλλαγών στη λειτουργία. Αποτύπωση ωφελειών και παρουσίαση αποτελεσμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 5198000, 210 5198264 ή στο E-mail: [email protected]