Επιμέλεια: Φάνης Ζώης, Αντώνης Τσιμπλάκης, Τέτη Ηγουμενίδη, Δανάη Αλεξάκη, Γιώργος Γεωργίου

ΣΤΑΣΥ Μον. Α.Ε.: «Σταθερά δίπλα σας»

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 18:20
UPD:18:43
A- A A+

Αδιάλειπτη ανταπόκριση στις ανάγκες επιβατικού κοινού

Η εταιρεία ΣΤΑΣΥ Μον. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Α.Ε.) συστάθηκε στις 17 Ιουνίου 2011 (ΦΕΚ 1454). Στην εταιρεία περιλαμβάνονται ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών Πειραιώς (ΗΣΑΠ), η Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας (ΑΜΕΛ) και η ΤΡΑΜ Α.Ε. Η συνένωση των τριών εταιρειών έχει ως πρωτεύοντα στόχο την εξοικονόμηση πόρων μέσω της δημιουργίας οικονομιών κλίμακας και όσον αφορά τη συγκοινωνιακή διάσταση, την επιβεβλημένη συμπληρωματικότητα των μέσων σταθερής τροχιάς, ώστε αυτά να εδραιωθούν στη συνείδηση των πολιτών του Λεκανοπεδίου και των επισκεπτών της πόλης μας ως η πρώτη τους επιλογή για τις μετακινήσεις τους. Βασική πολιτική επιλογή της εταιρείας αποτελεί η αδιάλειπτη αναγνώριση και ανταπόκριση στις ανάγκες επιβατικού κοινού. «Όραμά μας να αποτελούμε την πρώτη και πιο ελκυστική επιλογή βιώσιμης μετακίνησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αττικής στις διαδρομές τους στις περιοχές όπου ζουν, εργάζονται και διασκεδάζουν».

Οι εταιρικές αξίες που διέπουν το σύνολο των δραστηριοτήτων και του έργου της εταιρείας είναι οι εξής:

Ενσυναίσθηση: Αναγνωρίζουμε τη σημασία που έχουν οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην καθημερινότητα των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης και εργαζόμαστε υπεύθυνα με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών.

Φιλικότητα: Είναι χαρά μας να εξυπηρετούμε τους επιβάτες και αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις ευκαιρίες επικοινωνίας μαζί τους.

Συνεργασία: Δουλεύοντας μαζί, γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Διαφάνεια: Χρησιμοποιούμε σαφείς, απλές, υπεύθυνες και διαφανείς διαδικασίες σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Πρακτικές λύσεις παντού: Σκεφτόμαστε καινοτόμα και με ενθουσιασμό, παίρνουμε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίζουμε πρακτικά τα προβλήματα της καθημερινής λειτουργίας.

Αξιοποίηση της πολιτιστικής μας ταυτότητας: Προβάλλουμε τον πολιτιστικό πλούτο της Αττικής και σε κάθε ευκαιρία συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της ταυτότητας της πόλης

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε