Επιμέλεια: Φάνης Ζώης, Αντώνης Τσιμπλάκης, Τέτη Ηγουμενίδη, Δανάη Αλεξάκη, Γιώργος Γεωργίου

Greek Air Cargo: Οι «ειδικοί» στον τομέα των διεθνών μεταφορών

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 17:59
UPD:18:43
A- A A+

Μεταφέρουμε τα εμπορεύματα των πελατών μας με ταχύτητα και ασφάλεια όχι μόνο από και προς την Ελλάδα, αλλά από οποιαδήποτε προέλευση σε οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο

Οι διεθνείς μεταφορές είναι μια πρόκληση που ξεκινάει για την εταιρεία μας το 1973. Με κεντρικά γραφεία στο Κορωπί και υποκαταστήματα στο Αεροδρόμιο Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας επί 24ώρου βάσεως 365 ημέρες τον χρόνο, η εταιρεία μας εξασφαλίζει αμεσότητα και άριστες υπηρεσίες για τους πάνω από 12.000 πελάτες μας. Εξειδίκευση της εταιρείας μας είναι οι αεροπορικές μεταφορές, όπου έχουμε καταφέρει να διατηρούμε μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του σχετικού πίνακα της ΙΑΤΑ για την Ελλάδα στις αεροπορικές εξαγωγές με μερίδιο αγοράς άνω του 10% συνεχόμενα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν παρέχουμε παράλληλα εξίσου οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες θαλάσσιων και οδικών μεταφορών, που ακολουθούν τις αρχές της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας μας, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του πελατολογίου μας.

Διαθέτοντας παγκοσμίως ένα άριστο δίκτυο ανταποκριτών, με το οποίο είμαστε ηλεκτρονικά συνδεδεμένοι, με έμπειρο, πολύγλωσσο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς επίσης και με μακροχρόνιες σχέσεις που καλλιεργούνται όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους παρόχους υπηρεσιών, μας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρουμε τα εμπορεύματα των πελατών μας με ταχύτητα και ασφάλεια όχι μόνο από και προς την Ελλάδα, αλλά από οποιαδήποτε προέλευση σε οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο. Από την ίδρυση της εταιρείας μας δεν σταματήσαμε ποτέ να εξελισσόμαστε, κερδίζοντας τη φήμη του ειδικού στον τομέα των διεθνών μεταφορών.

Διακρίσεις

Το 2013 αποκτήσαμε τη διεθνή πιστοποίηση ΑΕΟ και το 2019 πιστοποιηθήκαμε κατά ISO-9001 και κατά ISO-27001 από την TUV Austria. Tο 2019 διακριθήκαμε διεθνώς στα European Business Awards, έναν από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκούς εταιρικούς διαγωνισμούς, ως National Winner. Ανάμεσα σε 2.753 εταιρείες που είχαν ονομαστεί «Ones to Watch» τον Ιούλιο του 2019 η εταιρεία μας εξελέγη National Winner για την Ελλάδα στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of €0- 25m». Επίσης τα τελευταία τρία συνεχόμενα χρόνια (2019, 2020, 2021) η εταιρεία μας έχει βραβευτεί με χρυσό βραβείο στα Greek Exports Forum & Awards, στην κατηγορία Top Export International Logistics & Transportation.

Ως εταιρεία προσπαθούμε να ακολουθούμε τις τάσεις του marketing και έχουμε ενεργή παρουσία στα social media (Instagram, Facebook, LinkedIn), παρουσιάζοντας στους πελάτες μας, αλλά και στους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο τα νέα της εταιρείας μας, καθώς και εντυπωσιακά φορτία που έχουμε διαχειριστεί. Τέλος, η Greek Air Cargo SA δεν χάνει ευκαιρία να συμμετέχει σε κλαδικές εκθέσεις, όπως η διεθνής έκθεση Logistics-Εφοδιαστική Αλυσίδα, που γίνεται κάθε δύο χρόνια (2017, 2019, 2021) στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η Greek Air Cargo ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό επειδή τα στελέχη μας και το πανίσχυρο διεθνές δίκτυο ανταποκριτών μας έχουν την εμπειρία να λύσουν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο οποιοδήποτε πρόβλημα διεθνούς μεταφοράς, για οποιοδήποτε είδος φορτίου.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε