Επιμέλεια: Φάνης Ζώης, Αντώνης Τσιμπλάκης, Τέτη Ηγουμενίδη, Δανάη Αλεξάκη, Γιώργος Γεωργίου

Hellenic Ferry Services: Η πιο αξιόπιστη λύση για τα ταξίδια σας

Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 13:00
UPD:06/05/2022 18:47
A- A A+

Σε συνεργασία με όλες τις ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες, αλλά και τα μεγαλύτερα και καλύτερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, μπορούμε να οργανώσουμε το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας, το οποίο θα σας μείνει για πάντα αξέχαστο.

H Hellenic Ferry Services μετά από 25 χρόνια ναυτιλιακής πρακτόρευσης είναι η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη λύση για τα ταξίδια σας. Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις σας με επιτυχία, ασφάλεια και σεβασμό. Φροντίζουμε πάντα για την καλύτερη λύση στις διαδρομές σας σε αυτό το δύσκολο έργο της μεταφοράς. Η αποκλειστική συνεργασία μας με την P&O Ferries, ως αποκλειστικοί πράκτορες σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, μας καθιστά την πλέον κατάλληλη εταιρεία για τα περάσματά σας στην Αγγλία και τη Γαλλία και αντίστροφα.

Η Hellenic Ferry Services μέσω της πολυετούς αντιπροσώπευσης με τον ηγέτη στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, Όμιλο Grimaldi, είναι η ιδανική επιλογή για τα περάσματα σας στην Αδριατική και την Ισπανία σε όλα τα λιμάνια της γραμμής (Ancona, Brindisi, Marghera, Bari, Civitavecchia, Barcelona). Με καθημερινά δρομολόγια από και προς Ιταλία, είμαστε εδώ να εξασφαλίσουμε τη θέση σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Επιπροσθέτως , εξυπηρετούμε τα τούνελ Ιταλίας – Γαλλίας (Frejus & Μont Blanc) όπως επίσης και τα τρένα Rola & Ralpin. Επίσης, η Hellenic Ferry Services έχει εισέλθει εδώ και τρία χρόνια δυναμικά σε έναν νέο και πρωτοπόρο για τα ελληνικά δρώμενα χώρο, την υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικών διοδίων.

Η υπηρεσία διοδίων HFS με μια ματιά

  • 20 χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Σκανδιναβικές γέφυρες, Τσεχία)
  • 1 Συνεργάτης για όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες: εισιτήρια, τούνελ, διόδια
  • 1 Τιμολόγιο με όλες τις χρεώσεις ανά κίνηση με άμεση και αναλυτική τιμολόγηση
  • Κατάργηση χρήσης μετρητών για αντίστοιχες ανάγκες στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Άμεση διακοπή υπηρεσίας σε περίπτωση κλοπής  Άμεση ανανέωση υπολοίπου
  • Απομακρυσμένη βοήθεια 24/7
  • Παρακολούθηση συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα παροχής υπηρεσίας επιστροφής ΦΠΑ
  • Δυνατότητα έκδοσης Eurovignette και UK Levy

Η Hellenic Ferry Services έχει εισέλθει εδώ και τρία χρόνια δυναμικά στην υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικών διοδίων.

Παροχή υπηρεσίας επιστροφής ενδοκοινοτικού ΦΠΑ

H Hellenic Ferry Services, για περισσότερο από έξι έτη, παρέχει στους πελάτες της, μέσω καταρτισμένου τμήματος της Οικονομικής της Διεύθυνσης, την υπηρεσία επιστροφής ενδοκοινοτικού ΦΠΑ. Η εν λόγω υπηρεσία αφορά πελάτες της εταιρείας μας, δηλαδή μεταφορικές εταιρείες, καθώς και ιδιοκτήτες μεγάλων οχημάτων που εκτελούν μεταφορές με σκοπό την παράδοση εμπορευμάτων στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά και συνέπεια το τουριστικό μας τμήμα είναι κοντά σας για τις διακοπές και τα επαγγελματικά σας ταξίδια όσον αφορά το θέμα των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών σας εισιτηρίων, καθώς επίσης και ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Σε συνεργασία με όλες τις ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες αλλά και τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, μπορούμε να οργανώσουμε το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας, το οποίο θα σας μείνει για πάντα αξέχαστο! Απευθυνθείτε σε εμάς να οργανώσουμε το ταξίδι σας στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, είτε για τις μεμονωμένες εκδρομές σας είτε για οργανωμένες εκδρομές με γκρουπ. Αναλαμβάνουμε όλα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, όπως και τα αεροπορικά σας, προς και από όλους τους προορισμούς!

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε