Επιμέλεια: Κ. Τζωρτζινάκη, Ν. Στασινού, Α. Τσιμπλάκης, Φ. Ζώης, Δ. Αλεξάκη, Ε. Τριήρη, Μ. Λίτσης, Ν. Λειβαδάρη

Καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και ένα δίκτυο υγείας στο σπίτι σου

Από το Metropolitan Hospital και τον Όμιλο HHG
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 11:59
UPD:12:00
A- A A+

E χεις κινητό ή τάμπλετ; Έχεις τον Όμιλο HHG εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στα χέρια σου. Έχεις ιατρούς από το Metropolitan Hospital, το Υγεία, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ, το Creta InterClinic και τα 4 διαγνωστικά κέντρα Healthspot, έτοιμους να σε ακούσουν, να σε συμβουλέψουν, να σε κατευθύνουν. Έχεις άμεση πρόσβαση στις εξετάσεις σου και τον ατομικό σου φάκελο υγείας και μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου στο Μetropolitan Hospital και στο Υγεία, όπως και όταν σε βολεύει. Όλα αυτά εύκολα, άνετα και δωρεάν με μια απλή εγγραφή στις ψηφιακές εφαρμογές my-Ygeia και DigitalClinic app.

Τι είναι το my-Ygeia; Είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιατρικό σου αρχείο στα θεραπευτήρια και τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου HHG: Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General και στα Healthspot Γλυφάδας, Κηφισιάς, Περιστερίου και Πειραιά. Με το my-Ygeia ενημερώνεσαι για τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου και έχεις τη δυνατότητα να τα στείλεις στον ιατρό της επιλογής σου. • Κατέβασε την εφαρμογή δωρεάν για κινητές συσκευές iOS ή Android.

Τι είναι το Digital Clinic app; Είναι μια ψηφιακή κλινική για online ιατρική περίθαλψη και άμεση ιατρική εξέταση. Απευθύνεται σε σένα που βρίσκεσαι μακριά από νοσοκομείο ή ιατρό, που αντιμετωπίζεις ένα απλό θέμα υγείας ή δεν έχεις τη δυνατότητα ή το χρόνο να κλείσεις ραντεβού. Το DigitalClinic προσφέρει έγκυρη ιατρική εκτίμηση και καθοδήγηση από παθολόγο του Ομίλου ΗΗG μέσω διαλόγου (chat) και αποστολής φωτογραφιών ή αρχείων χωρίς αναμονή και χωρίς μετακίνηση. To chat καταλήγει σε διάγνωση και οδηγίες για φαρμακευτική αγωγή ή, εφόσον κριθεί απαραίτητο, σε παραπομπή στον κατάλληλο ιατρό ή σε ιατρικές εξετάσεις. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Digital Clinic, μπορείς να κλείσεις online ραντεβού στο Metropolitan Hospital και το Υγεία, τη μέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί. Πληροφορίες στο site: digitalclinic.gr • Κατέβασε την εφαρμογή δωρεάν, σε κινητές συσκευές iOS και Android.

Τι είναι το «ΗΟΜΕCARE» Πρόκειται για τις κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας του ομίλου HHG. Ένα ευέλικτο, κινητό δίκτυο που παρέχει νοσηλευτικές υπηρεσίες στο περιβάλλον του σπιτιού σου. Το HomeCare προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα του ασθενούς, παρακολούθηση και ενημέρωση του ιατρού, άνετη νοσηλεία, πιο ομαλή επανένταξη μετά το πέρας της θεραπείας. • Πάντα σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 1051.

Ο Όμιλος HHG Το Μetropolitan Hospital, μέλος του ομίλου Hellenic HealthCare Group, παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα για κάθε θέμα υγείας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε