Επιμέλεια: Κ. Τζωρτζινάκη, Ν. Στασινού, Α. Τσιμπλάκης, Φ. Ζώης, Δ. Αλεξάκη, Ε. Τριήρη, Μ. Λίτσης, Ν. Λειβαδάρη

Ολοκληρωμένη εμπειρία απόδρασης

Αστέρας Βουλιαγμένης: Η χαλάρωση, η πολυτέλεια και η γαστρονομική εμπειρία συναντώνται στον πιο μαγευτικό προορισμό της Αθήνας
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 10:46
UPD:12:10
A- A A+

Mια ολοκληρωμένη εμπειρία θαλάσσιας απόδρασης, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Η χερσόνησος του Αστέρα Βουλιαγμένης, η πολυτελέστερη της Ευρώπης, διαθέτει μια σειρά από εγκαταστάσεις που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Astir Beach

Η κοσμοπολίτικη και εμβληματική Astir Beach στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης αποτελεί μια κορυφαία seaside εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας, πάντα με ανανεωμένη εικόνα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη. Οι παροχές που προσφέρει η Astir Beach εξελίσσονται συνεχώς, αφού πλέον παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής προκράτησης της θέσης σας μέσα από το https:// tickets.astir.gr. Η θέση της επιλογής σας, σας περιμένει την ώρα που εσείς επιθυμείτε να επισκεφτείτε την αγαπημένη σας Astir Beach. To Astir Ski Club σας περιμένει για δράση στο νερό και στην άμμο, σπορ και μαθήματα θαλάσσιου σκι, ενώ το Assai υπόσχεται μια αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας με ski recoveries & spa πάνω στο κύμα. Τα εμπορικά καταστήματα και οι διαθέσιμες luxury υπηρεσίες καθιστούν την Astir Beach ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Εδώ και 21 χρόνια η Γαλάζια Σημαία κυματίζει στην Astir Beach, όπου τα κριτήρια καθαριότητας και υγιεινής, και η προστασία της Δημόσιας Υγείας και των λουόμενων αποτελούν βασική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Matsuhisa Athens

Στο μαγευτικό σκηνικό της χερσονήσου του Αστέρα Βουλιαγμένης κυριαρχούν restaurants που υπόσχονται μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Το Matsuhisa Athens, ο «ναός» των fusion ιαπωνικών γεύσεων, υπόσχεται να σας «παρασύρει» με ασφάλεια σε μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από τις κομψές γεύσεις της κουζίνας του Nobu. Στη μαγευτική βεράντα του Matsuhisa, οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας θα απολαύσουν το exclusive menu του executive chef Τόνυ Βρατσάνου και του head chef της ζεστής κουζίνας Θωμά Κουράκου. Το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα μαγνητίσει τους φίλους των signature cocktails και premium spirits μέσα από μια ελκυστική λίστα που έχει επιμεληθεί ειδικά ο bar manager Χάρης Γεωργόπουλος.

Beefbar Athens

Εμμένοντας στη λογική του exclusivity, ο γαστρονομικός χάρτης της Αθηναϊκής Ριβιέρας απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την έλευση του μοναδικού concept Beefbar Athens, δημιουργήματος του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi. Σε all year λειτουργία, το concept restaurant αποτελεί τόπο συνάντησης του καλού κρέατος με τη φαντασία των διαφορετικών κοπών και την ποικιλία μιας ευρείας γκάμας επιλογών από όλο τον κόσμο. H street food φιλοσοφία και οι αγαπημένες comfort food επιλογές προσεγγίζουν με πρωτοτυπία και σεβασμό την αυθεντικότητα της παράδοσης και συναντούν τις αναπάντεχες προτάσεις και ιδέες του chef Παναγιώτη Ρέτζη.

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης στη χερσόνησο του Αστέρα θα βιώσει την πρώτη Four Seasons εμπειρία για την Ελλάδα. Εμπνευσμένο από την ιστορική αίγλη του αρχικού Astir Palace Hotel, το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 303 δωματίων εκτείνεται σε 30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου στις ακτές της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Παράλληλα, το Four Seasons αποτελεί έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό προορισμό. Το μεσογειακό εστιατόριο Pelagos, που κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin μόλις έξι μήνες μετά το άνοιγμά του, το Mercato, με το άκρως επιτυχημένο Sunday Brunch του και το signature Avra Bar με τη μαγευτική θέα στον Σαρωνικό, αποτελούν τα απόλυτα meeting points στον Αστέρα Βουλιαγμένης. www.astir.gr

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε