Επιμέλεια: Α. Τσιμπλάκης, Φ. Ζώης, Δ. Αλεξάκη, Τ. Ηγουμενίδη, Λ. Καλαμαρά, Μ. Λίτσης, Λ. Χρυσανθοπούλου, Α. Αγγελοπούλου, Α. Ντόκας

Ένας χρόνος γεμάτος αγάπη και προσφορά

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 04:09
UPD:04/02/2022 09:58
A- A A+

efood: Μαζί είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! 

Το 2021, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν, καταγράφηκαν πολυάριθμες δράσεις αγάπης, ομαδικότητας και προσφοράς. Μια χρονιά που το efood, με την πολύτιμη υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται καθημερινά, στάθηκε δίπλα σε όσους το είχαν ανάγκη, ενισχύοντας σημαντικές κοινωνικές δράσεις με μεγάλο αποτύπωμα. Μέσω του Προγράμματος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, χρήστες και efood ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 400.000€ και να μοιράσουν περισσότερα από 212.800 γεύματα μέσα σε μόλις 12 μήνες. Με τη στήριξη των χρηστών της υπηρεσίας delivery μέσα από δωρεές, το efood πρόσφερε 26.445 Χριστουγεννιάτικα και 22.115 Πασχαλινά γεύματα σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ αγοράστηκαν 1.000 Χριστουγεννιάτικα στολίδια για την πραγματοποίηση μιας ευχής ενός παιδιού, στηρίζοντας το Make A Wish Ελλάδος. Παράλληλα, υποστηρίχτηκε ενεργά το κέντρο «Διοτίμα» και 32 θύματα έμφυλης βίας, συγκεντρώθηκαν 8.000€ για το Πρόγραμμα Απόχη, για το οποίο εγκαταστάθηκαν 3 σταθμοί συλλογής και απομάκρυνσης επιπλεόντων απορριμμάτων σε παραλίες αστικών κέντρων. Επιπλέον, η εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας τους πυροσβέστες και τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών με γεύματα και είδη πρώτης ανάγκη, ενώ χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των δωρεών που κάνουν οι χρήστες της μέσα από τις παραγγελίες τους συγκέντρωσε 90.000€ με το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα - Fire Relief» για την ανακαίνιση του σχολείου της Αγίας Άννας και του Νηπιαγωγείου Κηρίνθου στη Βόρεια Εύβοια.

Η κοινωνική συνεισφορά δεν σταμάτησε εκεί, αφού το efood συνέβαλε ακόμα περισσότερο την εταιρική του δράση, υποστηρίζοντας και προσφέροντας 120.000€ σε συνολικά 25 οργανώσεις που αφορούν την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όπως είναι για παράδειγμα οι Equal Society, STEPS, Lara Guide dogs, κ.ά. Είναι σημαντικό να αναφερθεί και η δράση των efooders, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας και που έδειξαν πόσο ενωμένοι είναι και πόσο γρήγορα μπορούν να υποστηρίξουν το κοινωνικό σύνολο με τη δράση τους. Συμμετείχαν σε πολλές εθελοντικές δράσεις, όπως δωρεές ρούχων και ζωοτροφών, διανομή μερίδων φαγητού σε συνανθρώπους που το είχαν ανάγκη, εθελοντική αιμοδοσία και σε πολλές ακόμα, δίνοντας περισσότερη αξία και νόημα στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του efood. Όλες αυτές οι δράσεις και η ομαδική συνεισφορά των χρηστών και του efood άφησαν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στην ανασκόπηση του 2021. Πέρα από έμπρακτη ανακούφιση, προσφορά και αγάπη, χάρισαν ελπίδα για το αύριο και πέρασαν το δικό τους μήνυμα, ότι Μαζί είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!Το 2022 ξεκινάει δυναμικά, στηρίζοντας όλους όσοι το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε