Επιμέλεια: Α. Τσιμπλάκης, Φ. Ζώης, Δ. Αλεξάκη, Τ. Ηγουμενίδη, Λ. Καλαμαρά, Μ. Λίτσης, Λ. Χρυσανθοπούλου, Α. Αγγελοπούλου, Α. Ντόκας

Οι 4 άξονες ανάπτυξης της Παπαδέας Α.Ε.

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 03:30
UPD:04/02/2022 09:53
A- A A+

Όραμα, εμπιστοσύνη, συνέπεια και εκπαίδευση οι αξίες της επιχείρησης.

Η εταιρεία «ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1985 και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διακίνησης βιομηχανικών εργαλείων και σιδηρικών στην Ελλάδα. H ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε. καθιερώθηκε στο χονδρικό εμπόριο ως πρωτοπόρος και καινοτόμος με άμεση διανομή και διαρκή διαθεσιμότητα, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες. Προμηθεύει, καθημερινά, τα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια. Καλύπτει τόσο τον επαγγελματία, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στα εργαλεία του ώστε να αντέχουν στις απαιτητικές εργασίες του, όσο και τον ιδιώτη, με φιλικότερα στη χρήση εργαλεία, για να φτιάχνει μόνος του από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο δύσκολες κατασκευές.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις σε κτηριακές εγκαταστάσεις, στα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών και στον εξοπλισμό που απαρτίζει μια πλήρως οργανωμένη αποθήκη, ως αποτέλεσμα της αύξησης της γκάμας των προσφερόμενων προϊόντων και της διείσδυσής της σε νέες αγορές. Με την προσάρτηση νέων αποθηκευτικών χώρων σε Ασπρόπυργο & Αχαρνές, η συνολική καλυμμένη επιφάνεια των εγκαταστάσεων έχει φτάσει σύνολο τα 6.000 τ.μ. Είμαστε υπερήφανοι που κατορθώσαμε να οδηγήσουμε την εταιρεία στην κορυφή της ελληνικής αγοράς. Είναι η δικαίωση μιας πολύχρονης προσπάθειας που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, όπως παράλληλα η συμβολή μας στην εθνική οικονομία. Επιδίωξή μας είναι η εταιρεία να παραμένει πρωτοπόρος στην εμπορία και διανομή βιομηχανικών εργαλείων και σιδηρικών και γι’ αυτό κοιτάμε πάντα μπροστά.

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στη μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών μας. Τα 36 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χονδρικό εμπόριο των Εργαλείων και Σιδηρικών μάς έφερε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Το όραμά μας για καλύτερη και συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών δεν σταματάει. Η διαρκής εκπαίδευση και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας δίνουν λύσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση. Οι διεθνείς συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του ελληνικού χώρου μάς έφεραν ακόμα ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στη μέχρι τώρα πορεία μας.

Με γνώμονα τη συνέπεια, καταφέραμε να εδραιώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει η παγκόσμια οικονομία, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, επενδύοντας σε νέες συνεργασίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντα με τις ίδιες αξίες: όραμα, εμπιστοσύνη, συνέπεια και εκπαίδευση!
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε