Επιμέλεια: Α. Τσιμπλάκης, Φ. Ζώης, Δ. Αλεξάκη, Τ. Ηγουμενίδη, Λ. Καλαμαρά, Μ. Λίτσης, Λ. Χρυσανθοπούλου, Α. Αγγελοπούλου, Α. Ντόκας

Ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 03:10
UPD:04/02/2022 09:51
A- A A+

H DASTERI A.E. συνεχίζει να κάνει μεγάλες επενδύσεις, με στόχο την ικανοποίηση με τον καλύτερο τρόπο των απαιτήσεων της αγοράς. 

H DASTERI Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1976 στην Παραγωγή Ηλεκτρικών Μερών Οχημάτων, επενδύοντας συνεχώς σε υψηλής κατάρτισης προσωπικό και νέες τεχνολογίες, αποτελώντας πλέον μία καταξιωμένη ευρωπαϊκή εταιρεία, η οποία εξάγει τα προϊόντα της σε 52 χώρες με σημεία πώλησης και διανομής ανά τον κόσμο. Στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης στις καινοτόμες λύσεις για την πράσινη ενέργεια, η DASTERI A.E. το 2007 επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην Κατασκευή Φωτιστικών LED, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με τη δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής, με σκοπό να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα η DASTERI A.E. κατέχει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, αφού έχει ήδη πραγματοποιήσει πλειάδα έργων με απόλυτη επιτυχία μέσω δημόσιων, αλλά και διεθνών διαγωνισμών. Τα προϊόντα της DASTERI A.E. κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας Αυτοκινητοβιομηχανίας IATF 16949:2016, όπως και του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & ISO 45001:2018 και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και διεθνών αγορών.

Με τη δέσμευση για έρευνα και προγραμματισμό για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, η DASTERI A.E. συνεχίζει να κάνει μεγάλες επενδύσεις σε ό,τι αφορά τα μέσα και τις προσπάθειες ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιτυχία της είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής. Η διαδικασία περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες που είναι γνώστες του σχεδιασμού, της παραγωγής και του μάρκετινγκ για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε