Επιμέλεια: Α. Τσιμπλάκης, Φ. Ζώης, Δ. Αλεξάκη, Τ. Ηγουμενίδη, Λ. Καλαμαρά, Μ. Λίτσης, Λ. Χρυσανθοπούλου, Α. Αγγελοπούλου, Α. Ντόκας

Δημιουργώντας συνεχώς νέα πρότυπα

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 03:05
UPD:04/02/2022 09:51
A- A A+

Τεχνολογία και περιβαλλοντική ευθύνη οι πυλώνες εξέλιξης της Elvida Foods.

H Elvida Foods είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με ιστορία 20 χρόνων. Είναι η εταιρεία η οποία κάτω από την επωνυμία Ελληνικός Γύρος Α.Ε. έθεσε τις βάσεις για τη βιομηχανική παραγωγή γύρου σε εθνικό επίπεδο. Ταυτόχρονα πρωταγωνίστησε στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας του προϊόντος, ώστε να εξελιχθεί, τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά. Στην Elvida Foods νιώθουμε υπερήφανοι διότι είμαστε πρωτοπόροι στην παραγωγή ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων με πιστοποιήσεις υψηλών απαιτήσεων IFS, BRC εκτός των γνωστών ISO22000 και ISO14000. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το εργοστάσιό μας στο Περιστέρι έχει προταθεί 3 φορές από το ΥΠΑΝ για έλεγχο από τις Ευρωπαϊκές Αρχές Ελέγχου Τροφίμων (EFSA) καθώς και από την Καναδική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων, ώστε να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα των Ελληνικών Κρατικών Υπηρεσιών!

Παρότι πλέον οι επιλογές των πελατών μας έχουν γίνει πιο σύνθετες, συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις χωρίς να επαναπαυόμαστε. Έχουμε πλέον μάθει να ξεπερνάμε καθημερινά τον εαυτό μας για ακόμη καλύτερα προϊόντα, για ακόμη περισσότερες καινοτομίες, για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε συνεχώς νέες επιλογές. Να μεγαλώνουμε συνεχώς την γκάμα μας και με αυτό τον τρόπο να μπορούν και οι επαγγελματίες πελάτες μας να προσφέρουν περισσότερα και ποιοτικότερα προϊόντα. Η περιβαλλοντική ευθύνη, αν και πολύ δύσκολο να εκφραστεί σε νούμερα, αποτελεί επίσης κριτήριο για τις στρατηγικές επιλογές μας. Η εταιρεία διαθέτει πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO14000, ενώ τα τελευταία χρόνια διαθέτει πιστοποιητικό χρήσης Ηλεκτρικής Ενέργειας αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές.

Η Τεχνολογική Υπεροχή είναι ένας βασικός τομέας που η εταιρεία έχει στηρίξει την εξέλιξή της. Σε αυτό τον τομέα, τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μία ξεχωριστή ομάδα από μηχανολόγους, σχεδιαστές, προγραμματιστές και σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε, inhouse, ειδικό εξοπλισμό παραγωγής ρομποτικών συστημάτων και αυτοματοποίησης. Οι εγκαταστάσεις μας, μέσω του Cloud, επικοινωνούν με τα κινητά τηλέφωνά μας, δίνοντας πληροφορίες που έχουν σχέση με την ποιότητα, το σχήμα, το χρώμα των προϊόντων που παράγονται, ανά πάσα στιγμή.

Η εξαιρετική αυτή ομάδα, με το κωδικό όνομα ElvidaTech, έχει εισαγάγει την Elvida στην εποχή του Industry 4.0. Η πορεία μας για το μέλλον δεσμευόμαστε να είναι ακόμα πιο δυναμική. Μέσα από νέες επενδύσεις σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και επενδύσεις σε R&D και marketing, έχουμε στόχο νέες κορυφές στις επιλογές των πελατών μας.
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε