Επιμέλεια: Ανθή Αγγελοπούλου, Σταμάτης Ζησίμου, Φάνης Ζώης

Σχέσεις αφοσίωσης και επιχειρηματικής ηθικής

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 03:06
UPD:13:12

Παναγιώτης Καλαφατάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος "Πριν από 18 χρόνια, οπλισμένοι με πολλές ελπίδες, οράματα και στόχους, χτίσαμε τα θεμέλια του τι θα γινόταν σύντομα η κληρονομιά και το πάθος μας!"
 


 

A- A A+

Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών από τον όμιλο εταιρειών ΚΑΛΤΕΚ.

Hγέτης στο χώρο των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ο Όμιλος εταιρειών ΚΑΛΤΕΚ AE έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον χειρουργικό τομέα της ελάχιστης επεμβατικότητας, παρέχοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Οι αποκλειστικές συνεργασίες της ΚΑΛΤΕΚ με σημαντικούς Διεθνείς κατασκευαστικούς Οίκους, την έχουν καταστήσει βασικό προμηθευτή στα Νοσοκομειακά Ιδρύματα του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, σχέση που βασίζεται επίσης στην αφοσίωσή μας και την ισχυρή επιχειρηματική ηθική μας. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία ιατρικών προϊόντων και οργάνων υψηλών προδιαγραφών για τη Γενική Χειρουργική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Νευροπλοήγηση, ΩΡΛ, Υγειονομικό Υλικό, Home Healthcare Products, κ.ά. (www.kalteq.gr) Σήμερα, η KALTEQ έχει το πρόσωπο που πάντα στοχεύαμε, δηλαδή ένα πολύ δυναμικό προφίλ στην Ελληνική Αγορά, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών μας και διακρίσεις που πλέον μας κάνουν να είμαστε ξεχωριστοί και περήφανοι ανάμεσα στις τόσες εταιρείες του χώρου μας.
Συνολικός αριθμός υπαλλήλων: 73 άτομα
Έδρα: Αθήνα (κεντρικά γραφεία 660 τ.μ. & αποθήκες 460 τ.μ.)
Υποκατάστημα: Θεσσαλονίκη (γραφεία 110 τ.μ.)
Σύστημα ποιότητας: ISO 9001: 2015 - 13485:2016
Διεθνείς Πιστοποιήσεις: EPIC & TRACE

Η KALTEQ, προσβλέποντας στο μέλλον, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να στοχεύει στην άριστη παρουσία της στην Ελληνική Αγορά.
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε