Επιμέλεια: Ανθή Αγγελοπούλου, Σταμάτης Ζησίμου, Φάνης Ζώης

Ο πόνος αντιμετωπίζεται «εδώ και τώρα»

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 02:00
UPD:13:04
A- A A+

Gopain: Aνακουφίζει τον πόνο από τα πρώτα 10 λεπτά 

Mια εξαιρετικά συχνή εμπειρία που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ο πόνος. Πρόκειται για μια κατάσταση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής και την αποδοτικότητα στην εργασία. Η εμφάνισή του διαφοροποιείται σε ένταση και διάρκεια, το ίδιο και τα παθοφυσιολογικά αίτια που τον προκαλούν.

Η κεφαλαλγία τάσης, η ημικρανία και ο οξύς πόνος στη μέση συγκαταλέγονται στις 10 πιο συχνές επώδυνες καταστάσεις παγκοσμίως. Η άμεση ανακούφιση από τον πόνο αποτελεί σημαντική προτεραιότητα των ανθρώπων που βιώνουν συνθήκες πόνου. Από έρευνες έχει προκύψει πως η καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωσή του.
H ΕLPEN κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο καινοτόμο προϊόν για την ανακούφιση από καθημερινούς πόνους, όπως είναι ο πονοκέφαλος, οι μυοσκελετικοί πόνοι και οι πόνοι περιόδου. Πρόκειται για το Gopain,το αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα, το οποίο περιέχει τον μοναδικό συνδυασμό δύο καταξιωμένων δραστικών ουσιών, της παρακεταμόλης και της ιβουπροφαίνης σε ένα μόνο δισκίο. Η χρήση του ενδείκνυται για βραχυπρόθεσμη συμπτωματική θεραπεία του ήπιου έως μέτριου πόνου με τη δράση του να ξεκινά από τα πρώτα 10 λεπτά.

Σε ένα μόνο δισκίο προσφέρει τη διπλή δράση των καταξιωμένων φαρμάκων παρακεταμόλη και ιβουπροφαίνηστις ελάχιστες
συγκεντρώσεις του συγκεκριμένου συνδυασμού. Συμβάλλει αποδεδειγμένα στη γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με μεγάλες δόσεις φαρμάκων. Περιέχοντας 500 mg παρακεταμόλης και 150 mg ιβουπροφαίνης ανά δισκίο, τo Gopain προσφέρει ευελιξία στη δοσολογία, ανάλογα με την ένταση του πόνου. Ταυτόχρονα, η λήψη δύο ουσιών σε ένα μόνο δισκίο εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, καλύτερη συμμόρφωση και μείωση της πιθανότητας υπερ- ή υπο- δοσολόγησης.

Η χορήγησή του δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα έξι δισκία ημερησίως και μπορεί να γίνει με τη μορφή ενός ή δύο δισκίων ανά έξι ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν για αναλγησία.
 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε